.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Τι απαντούσε ο κ. Ανδριόπουλος σε ερώτηση του κ. Μπόβου στην επεισοδιακή συνεδρίαση της 20-11-13

Γιατί κανείς από την ΑΕΚ δεν ενοχλήθηκε όταν ο κ. Ανδριόπουλος έλεγε την αλήθεια, ότι δηλαδή όποιος έχει δικαίωμα μπορεί να προσφύγει στο ΣτΕ.

Αντιγραφή από τα επίσημα πρακτικά του επεισοδιακού Δημοτικού Συμβουλίου της 20-11-2013.
Δ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ:
Η απάντηση σε αυτό που ρωτάτε είναι σαφής Το Ερασιτεχνικό Σωματείο εκπονεί δια μέσου της Δικέφαλος, γιατί έτσι πρέπει να γίνει, μια μελέτη για το οικόπεδό του η οποία έρχεται και υλοποιεί το μισό συντελεστή από ό,τι ισχύει στην περιοχή. Επ’ αυτού καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση. Όλα τα υπόλοιπα τα προβλέπουν οι νόμοι, θα γίνουν σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, με το Σύνταγμα και όποιος έχει αντίρρηση θα τα προσβάλλει αυτά. Και υπάρχει κι ένα Συμβούλιο της Επικρατείας και όποιος έχει το δικαίωμα να κάνει την προσβολή, θα πάει εκεί και το Συμβούλιο θα τα εξετάσει. Δεν καλείστε να εγκρίνετε κάτι άλλο, το έργο ενός ιδιώτη. Δεν είναι κανένας ιδιώτης.
Και σας λέω αυτό ότι και στα προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Πειραιά, του Δήμου Λάρισας, του Δήμου Νέας Σμύρνης και του Δήμου της Αθήνας που είχα παρασταθεί ο ίδιος, πάλι μια ιδιωτική εταιρεία που εκπροσωπούσε ένα Σωματείο, έκανε ακριβώς αυτή την εισήγηση. Πουθενά δεν υπήρξε Τεχνική Υπηρεσία που να εισηγηθεί, που να πει ναι ή όχι ή οτιδήποτε. Υπήρχε μια εισήγηση, είπε το Δημοτικό Συμβούλιο «μ’ αρέσει ή δεν μ' αρέσει» και μετά τα υπόλοιπα τα είπαν οι νόμοι και κανένας άλλος. Γιατί με κοιτάτε ειρωνικά; Λέω κάτι περίεργο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου