.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΜΠΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ; (ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ)

Τελικά μια από τις προβλέψεις που είχαμε κάνει παλαιότερα φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Οι μόνοι σίγουροι για τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς» (με την προϋπόθεση ότι θ’ αρχίσουν άμεσα) είναι ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και η Περιφερειάρχης. Ο Υπουργός ήταν άτυχος και δεν μακροημέρευσε στην θέση του. Αντικαταστάθηκε από άλλον ο οποίος υποτίθεται ότι είναι πιο συνεργάσιμος (όπως τουλάχιστον θέλουν να μας πείσουν κάποιοι που είναι παγίως αντίθετοι στην ανέγερση του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ.).

Με την αλλαγή σκυτάλης προωθήθηκε επιτέλους για Δημόσια Διαβούλευση και η Περιβαλλοντική Μελέτη. Συνεχίζουμε ωστόσο να έχουμε κάποιες απορίες τις οποίες καλό θα ήταν να μας λύσει κάποιος αρμόδιος. Για παράδειγμα:

  • Η προώθηση σε Δημόσια Διαβούλευση της Περιβαλλοντικής Μελέτης σημαίνει ότι δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας του έργου;
  • Αν υπάρχει τέτοιο θέμα γιατί προωθείται;
  • Αν πάλι δεν υπάρχει (δεν υπήρξε ποτέ) γιατί τόσο καιρό δεν έμπαινε σε Δημόσια Διαβούλευση;
  • Υπάρχει γνωμάτευση (θετική ή αρνητική) της Νομικής Υπηρεσίας του Υπουργείου για την οποία τόσες φορές έχει γράψει η «ΚΟΝΤΡΑ» και η ιστοσελίδα www.eksegersi.gr;
  • Είναι καλυμμένο το Υπουργείο από όσα έγγραφα έχουν κατατεθεί σ’ αυτό για το εν λόγω έργο;
Έχουμε μάθει πλέον απ’ έξω όλες τις αιτιάσεις όσων αντιτίθενται σταθερά στην κατασκευή του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ. που δεν χρειάζεται να παραπέμψουμε ακόμη μια φορά σε κείμενο τους για τον λόγο αυτόν. Σήμερα ωστόσο η παραπομπή μας έχει άλλο λόγο. Σε κείμενο που ανέβηκε στην γνωστή μας ιστοσελίδα το Σάββατο 25 Ιούλη 2015 (βλέπε εδώ) και το οποίο αποτελεί αναπαραγωγή από την εφημερίδα τους γίνεται μεν λόγος για «τσαλάκωμα της νομιμότητας για χάρη του Μελισσανίδη» αλλά το σημαντικό για εμάς είναι άλλο. Η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο είναι αντίγραφο από το αρχείο του Υπουργείου Εργασίας (στο οποίο έχει περιέλθει από το Υπουργείο Υγείας η Δ/νση Πρόνοιας) του αρχικού παραχωρητηρίου (βλέπε εδώ) το οποίο ζητούσαμε να δημοσιεύσουν εδώ και λίγο καιρό.

Νοιώθουμε σήμερα την «ανάγκη» να τους πούμε ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» για την προσπάθεια τους και να τους ζητήσουμε (χωρίς να τους πάρουμε τηλέφωνο ή να στείλουμε e-mail και χωρίς ίχνος ειρωνείας) να μας προωθήσουν το σκαναρισμένο αρχείο σε καλύτερη ανάλυση και αντίθεση για να το ανεβάσουμε και στην ιστοσελίδα μας μαζί με τις υπόλοιπες εκδόσεις/εκδοχές του αρχικού παραχωρητηρίου που από το Φθινόπωρο θ’ αρχίσουμε ν’ αποκαλύπτουμε τακτικά για την ενημέρωση του «κόσμου της Α.Ε.Κ.» (και όχι μόνο).

Υ.Γ. Αν την ίδια «παράκληση» σας την υπέβαλαν και άλλοι αυτό είναι συμπτωματικό, καθώς όπως βλέπετε τώρα αν θέλουμε κάτι το ζητάμε από μόνοι μας χωρίς «παρένθετους».    

3 Αυγούστου 2015
παρατηρητήριο.
πηγή: aek-watch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου