.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (φωτογραφίες)



Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι συμπολίτες μας και όχι μόνον, έδωσαν «ηχηρή» παρουσία εχθές στην  3η δράση του «ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ-ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ».

Παρά τα όσα τραγικά συμβαίνουν γύρω μας, μία νότα αισιοδοξίας, δόθηκε ξανά, στον πεζόδρομο του Άλσους.

Νέοι παραγωγοί με καινούργια προϊόντα επιπλέον,έδωσαν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουνκαι να γευθούν παραδοσιακά εδέσματα από ολόκληρη την Ελλάδα.



Ο  Δήμος μας, μαζί με τους πολίτες που δρουν για την ανάπτυξη των Δομών αλληλεγγύης, θα συνεχίσουν με το ίδιο έντονο ενδιαφέρονκαι σοβαρότητα, για την επιτυχία αυτής της ΜΗΝΙΑΙΑΣ πλέον ΔΡΑΣΗΣ, αλλά και για την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΩΝ για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και όλους ΟΣΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ …!

 Ραντεβού στην επόμενη δράση
την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΔΕΚΕΜΒΡΗ…










1 σχόλιο:

  1. Θαυμάσια η πρωτοβουλία του δήμου και κάθε φορά έρχονται και περισσότεροι παραγωγοί. Μακάρι να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά στην πορεία.
    Σε αυτήν την φάση, δημιουργούνται διάφοροι προβληματισμοί:
    ο πιο σημαντικός είναι οι τιμές. Στα περισσότερα είδη οι τιμές είναι ίδιες με των καταστημάτων ακόμα και του κέντρου. Καμία καλύτερη τιμή, παρότι από το κανάλι πωλητή-αγοραστή λείπει ο μεσάζοντας. Γιατί;
    Άλλος προβληματισμός είναι ότι κάποιοι δεν εκδίδουν αποδείξεις (μου συνέβηκε και τις 3 φορές που ψώνισα.)
    Τέλος, όσον αφορά στα δελτία τύπου, νομίζω πως θα ήταν προτιμότερο αντί να στέλνει το γραφείου του δημάρχου φωτογραφίες του ιδίου στο χώρο, καθώς και κάποιων στελεχών του, θα ήταν πιο χρήσιμο (από όλες τις πλευρές, ακόμα και από πλευράς ορθών δημοσίων σχέσεων), να στέλνονται και να δημοσιεύονται φωτογραφίες των προϊόντων, των τιμών, των παραγωγών, καθώς και των συμπολιτών μας αγοραστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή