.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΕ ΑΕΚ κλπ και Μαρούσι συνεχίζουν μαζί..

Η «επιθεώρηση» Μελισσανίδη στα νέα γραφεία της ΑΕΚ

Στο τελικό στάδιο έχουν μπει οι εργασίες στο νέο κτίριο που θα στεγάσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και τη «Δικέφαλος», με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να το επισκέπτεται, για να εποπτεύσει την πρόοδο των έργων.

Πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν, έγινε γνωστή η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να... μετακομίσει από τα γραφεία του ΟΑΚΑ, σε πολυόροφο κτίριο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Ολυμπιακό Στάδιο.
Για να συμβεί αυτό, αποφασίστηκε το εν λόγω κτίριο να ανακαινιστεί πλήρως (επί της ουσίας να... ανακατασκευαστεί, όσον αφορά τους εσωτερικούς του χώρους), προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας και της «Δικέφαλος 1924», ενώ στο ισόγειό του θα δημιουργηθεί και η νέα μπουτίκ που θα πουλά προϊόντα της Ένωσης.


Τα έργα για την ανακαίνιση του νέου «σπιτιού» της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και το τελευταίο διάστημα μπήκαν πλέον στο τελικό τους στάδιο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει ασχοληθεί προσωπικά. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924», αποφάσισε το προηγούμενο Σάββατο -μια ημέρα πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης- να επισκεφτεί το κτίριο, προκειμένου να εποπτεύσει ο ίδιος την πρόοδο των εργασιών. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την πορεία των έργων.

Το επόμενο διάστημα η εταιρεία που έχει αναλάβει τις εργασίες αναμένεται να πατήσει ακόμη περισσότερο το... γκάζι, για την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων, αλλά και τον καλλωπισμό του εξωτερικού του κτιρίου, καθώς στόχος είναι όλα τα τμήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ και αυτά της «Δικέφαλος 1924» να μπουν σε αυτό την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.


πηγή: sdna.gr

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΓΚΑΝΟΣ:
    Κε Καμπούρη,
    πολύ ωραία η φωτογραφία. Κάντε τη λίγο πιο μεγάλη να χαρούν οι Πασόκοι της γειτονιάς...
    Φαίνεται και ο Λαλιώτης... το θείο βρέφος της Αλλαγής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή