.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Μιχάλης Λάλος - Αναγνώστου για τη ΜΠΕ του γηπέδου: "...αν το γήπεδο... δεν εξυπηρετεί τα δικά μου παιδιά... και τα δικά σας, δεν έχει κανένα όφελος η πόλη από αυτό..."


Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Λάλος – Αναγνώστου, στην ομιλία του αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία του σχεδιαζόμενου γηπέδου και όχι μόνο.


Αποσπάσματα από όσα εξόχως ενδιαφέροντα είπε, ακολουθούν:
 


«…βλέπουμε ότι ο μύθος των μεγάλων επενδυτών που… θα επένδυαν τα λεφτά τους… έχει αποτύχει… και χρειάζεται μπροστάντζα ο επενδυτής. Του χρειάζονται 20.000.000 για τα μηχανολογικά έργα που μπήκαν στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας και 15.000.000 κρατικό χρήμα…»


«…δεν προκύπτει από πουθενά ο λόγος να γίνει μέσω αυτής (της εταιρίας) η εκτέλεση του έργου κατασκευής του γηπέδου… Σαν επιχειρηματικό πλάνο φαίνεται ότι έχει αποτύχει…»


«… το ζήτημα είναι εξόχως πολιτικό και δεν είναι νομικό… για την υλοποίηση αυτού του έργου, με αυτό τον τρόπο, και με χρήματα του κράτους, ένοχη θα είναι η κυβέρνηση και κανένας άλλος. Ο κ. Μελισσανίδης είδε φως και μπήκε…»



«…αν το γήπεδο το οποίο θα γίνει δεν εξυπηρετεί… τα δικά μου παιδιά αύριο μεθαύριο, και τα δικά σας, δεν έχει κανένα όφελος η πόλη από αυτό το γήπεδο…»



«…να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την κατασκευή του γηπέδου με προγραμματική σύμβαση μεταξύ του υπουργείου αθλητισμού και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ…»



«…απεμπλοκή τώρα… από αυτό το σχέδιο που είναι αδιέξοδο, το οποίο έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να δώσει άλλοθι και σε μια αποτυχία…»



«…δεν έχει πλέον χρέη η ΠΑΕ στην Ερασιτεχνική, έχει χρέη η Ερασιτεχνική στην Δικέφαλος ΑΕ…»



«…εδώ πέρα ζητείται κρατικό χρήμα προκειμένου μια παρέα ανθρώπων να υλοποιήσει ένα σχέδιο το οποίο απέτυχε…»


«…απ΄ αυτή την υπόθεση… πιστεύω ότι το μόνο που θα μείνει τελικά είναι ποιοι δώσανε γη και ύδωρ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ποιοι φάγανε ξύλο, και ποιοι προστατέψανε το δημόσιο συμφέρον και την πόλη…»
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου