.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ (ΑΛΕΞΙΟΥ & ΚΑΤΣΑΔΗΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ)

Η είδηση είναι εγκυρότατη (δεδομένου ότι προέρχεται από το ΑΕΚ365, άρα την έδωσαν οι ίδιοι) και σοκαριστική. Η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. η οποία χρωστά παντού και έχει σε βάρος της κατασχετήρια (με τα οποία έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί της) θέλει να ιδρύσει δύο νέα τμήματα. Ένα τμήμα τριάθλου και ένα άρσης βαρών. Στο εγχείρημα μεταξύ άλλων συμμετέχει και ο Πύρρος Δήμας (βλέπε εδώ). Σύμφωνα με την είδηση οι συμμετέχοντες στο εγχείρημα μαζί με τους Αλεξίου και Κατσαδήμα ψάχνουν να βρούν λεφτά για τα δύο νέα τμήματα. Η συμμετοχή των παιδιών στα τμήματα αυτά θα είναι δωρεάν (σύμφωνα πάντα με το ΑΕΚ365 το οποίο αντλεί τις πληροφορίες του από ανάρτηση στο facebook του Νίκου Καραμπουρνιώτη).

Στο πρακτικό μέρος της υπόθεσης τώρα. Υπάρχουν δύο τρόποι να δημιουργηθεί ένα νέο τμήμα. Είτε το δημιουργεί εκ βάθρων το ίδιο το σωματείο, είτε το αγοράζει από κάποιο άλλο (σωματείο). Στην δεύτερη περίπτωση πρέπει τυπικά να προχωρήσει στην ίδρυση ενός νέου δικού της το οποίο στη συνέχεια συγχωνεύει με το αγορασθέν τμήμα του άλλου σωματείου (όπως έγινε και με το Χάντμπολ). Και στις δυο περιπτώσεις απαιτείται απόφαση της Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής. Την απόφαση για τη σύγκλιση της Γ.Σ. λαμβάνει το Δ.Σ. το οποίο στην περίπτωση μας έχει να συνεδριάσει πολύ καιρό.

Επιπρόσθετα υπάρχουν τα γνωστά ζητήματα τόσο της ύπαρξης απαρτίας (αν συνυπολογίσουμε όλες τις παραιτήσεις και μη αντικαταστάσεις μελών του) όσο και της έκπτωσης (ή μη) του Αλεξίου λόγω της συμμετοχής του ως εκπροσώπου των SUPPORTERS στο Δ.Σ. που εκκαθάρισε την πρώην Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. (το ζήτημα αυτό θα έπρεπε να έχει ξεκαθαριστεί αρμοδίως εδώ και καιρό). Θα ήταν επίσης τραγελφικό να μην συγκαλεί το Δ.Σ. την Γ.Σ. για να δώσει Απολογισμό (Διοικητικό και Οικονομικό) των ετών 2013 & 2014 και να την συγκαλεί για την δημιουργία δύο νέων τμημάτων.
Το τραγελαφικότερο όλων είναι ότι αναζητούνται (από όλους όσους θα συμμετέχουν στο εγχείρημα, αλλά και από τους Αλεξίου & Κατσαδήμα) λεφτά για τα νέα τμήματα, όταν τα ήδη υφιστάμενα βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση.

19 Νοέμβρη 2015
παραατηρητήριο.

πηγή: aekwatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου