.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ



 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Την Παρασκευή 06.11.2015, στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας, πραγματοποιήθηκε η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Φιλαδέλφειας– Χαλκηδόνος, των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας & των ΝαυτοπροσκόπωνβΝέαςβΧαλκηδόνας.
​​

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υπαλλήλους του Δ.Φ.Χ., τους δημότες-αιμοδότες που στήριξαν ανιδιοτελώς αυτή μας την προσπάθεια και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας,  καθώς επίσης  και όσους ήθελαν να αιμοδοτήσουν,αλλά γιαδιάφορους.λόγους.δε.μπόρεσαν.

Επίσης να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της αιμοδοσίας του «Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς», που με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης  για  μία ακόμη  χρονιά  προσέφεραν  τις  υπηρεσίες τους στο ακέραιο. 

Σας ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, μπορείτε να προσφέρετε αίμα σε οποιαδήποτε νοσοκομείο αρκεί να ενημερώνετε πως το αίμα που προσφέρετε είναι για την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας.

Καλούμε τους εθελοντές-αιμοδότες, να συνεχίσουν να ενισχύουν τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος και  να προσφέρουν αίμα ώστε  να καλύπτουμε τις ανάγκες της πόλης μας  και να στηρίζουν τους αρμόδιους φορείς στην εκστρατεία τους για την ενημέρωση και την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου