.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ο Απόστολος Κόντος επικεφαλής του "Ζούμε μαζί" για τη ΜΠΕ του γηπέδου




Ο Απόστολος Κόντος επικεφαλής του «Ζούμε μαζί», χρειάστηκε 13,5 λεπτά για να καταλήξει πως συμφωνεί εντελώς με το σχέδιο Μελισσανίδη! 

Ατυχώς προέβηκε σε λεκτικές ακροβασίες για να δικαιολογήσει τη θέση του, και μεταφορικά θα έλεγα πως δεν απόφυγε τις πτώσεις… 

Σημειώνω μερικές:

Χαρακτήρισε «γυμναστήριο» την αποκλειστική χρήση του γηπέδου της ΑΕΚ μόνο για ποδοσφαιρικούς αγώνες, κι ούτε καν για προπονήσεις. Ανεπίτρεπτο για άνθρωπο που χωρίς αμφιβολία αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό.

Ξεκίνησε την επιχειρηματολογία του λέγοντας πως οτιδήποτε άλλο εκτός από στάδιο 32.000 θέσεων, δε θα είναι γήπεδο της ΑΕΚ. Πάνω σε αυτή την… παραδοχή στήριξε τη συνέχεια όσων είπε! Βέβαια αν έριχνε μια ματιά στο πόσα εισιτήρια κόβει στους αγώνες της η ομάδα, θα διαπίστωνε πως δε χρειάζεται τόσες θέσεις.

 Βρήκε πάλι αυθαίρετα πως δε μπορεί η ΑΕΚ να κατασκευάσει αλλού γήπεδο. Όταν υπάρχουν σειρά ιστορικών ομάδων που κατασκεύασαν αλλού τα γήπεδα τους. 

Δήλωσε αδυναμία να απαντήσει σε 1.500.000 οπαδούς της ΑΕΚ, γιατί μπορεί να μη θέλουμε το συγκεκριμένο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό θα μπορούσε όμως να το πει ο πρωθυπουργός που έχει ακροατήριο και ψηφοφόρους σε όλη τη χώρα. Αλλά ακόμη δε βρέθηκε ούτε πρωθυπουργός να πει κάτι τέτοιο.

Έδειξε να αγνοεί πως η περίφημη απόφαση παραχώρησης του οικοπέδου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, στην ιδιωτική εταιρία «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.», και ο τρόπος με τον οποίο μεθοδεύτηκε, εκκρεμοδικεί.
Εντόπισε… πως δεν προβλέπεται το 5% του άλσους που πρόκειται να τσιμεντοποιηθεί, να το εκμεταλλευτεί απαραίτητα η ΑΕΚ, αλλά μπορεί άλλος ιδιώτης. Όχι Γιάννης, Γιαννάκης…

Και τέλος έδωσε το λόγο της τιμής του, πως αν το ΣτΕ είχε κρίνει παράνομο το σχέδιο της «Αγιά Σοφιάς», κι εκείνος θα ήταν ενάντια στην κατασκευή της. Δηλαδή για κάτι που κρίνεται παράνομο, υπάρχει κανείς που θα μπορούσε να ισχυριστεί το αντίθετο; Πέραν αυτού όμως, οι αποφάσεις του ΣτΕ, και ιδιαίτερα εκείνη των 17, κάνουν σαφή αναφορά για τη δυνατότητα εκ νέου προσφυγών, όποτε εκδοθούν διοικητικές πράξεις σε εφαρμογή του νόμου. Μια τέτοια είναι και η ΜΠΕ του γηπέδου, αν ποτέ εγκριθεί. 
 
        

1 σχόλιο:

  1. Αλλά και το τμήμα χάντμπολ το εξόντωσε για να ελευθερώσει το γήπεδο του Ιωνικού και να το δώσει στην ερασιτεχνική ΑΕΚ και χρησιμοποιεί μια γλώσσα επιεικώς αφελή, ως και ανόητη, αν δεν το κάνει εκ του πονηρού.
    Γιατί; Τώρα σε αυτήν την ηλικία αποφάσισε να συνδράμει με τα "περίεργα" συμφέροντα; Άλλη εικόνα είχαμε για εκείνο, γι αυτό και τον ψηφίσαμε για δήμαρχο.
    Ευτυχώς που δεν τα κατάφερε. Θα ήταν ένας ακόμα, σαν τους υπολοίπους. Έπαιζε με προσημειωμένη τράπουλα; Γιατί Απόστολε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή