.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Και τυπικά η Περιφέρεια ευθυγραμμισμένη με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, ενέκρινε κατά πλειοψηφία τη ΜΠΕ του γήπεδου Μελισσανίδη (ΑΕΚ)



Με πολλές απουσίες και κατά την ψηφοφορία, τις περισσότερες ως σήμερα αρνητικές τοποθετήσεις και ψήφους για το ζήτημα του γηπέδου Μελισσανίδη, σοβαρές τοποθετήσεις αλλά και πολλές από άσχετες ή προκλητικές ως γελοίες ολοκληρώθηκε η διαδικασία ψήφισης της ΜΠΕ του γηπέδου. Από τις κορυφαίες τοποθετήσεις των δυο τελευταίων κατηγοριών, εκείνη του Νίκου Χαρδαλιά. Πρώην επί 12ετια δήμαρχου Βύρωνα, Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μεταμόρφωσης, και νυν περιφερειακού συμβούλου του Γιάννη Σγουρού. Αφού είπε τα γνωστά περί χαμένων πατρίδων κλπ, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν ανάφερε ως επιχείρημα υπέρ του σχεδίου Μελισσανίδη, ότι επί δεκαετίες οι Φιλαδελφειώτες έχουν αίτημα τις υπογειοποιήσεις που θα γίνουν αποκλειστικά για εξυπηρέτηση του ιδιωτικού γηπέδου. Υπογειοποιήσεις που έχουν κόστος εκατομμυρίων  για τους φορολογούμενους της Περιφέρειας.


Παρόντες από το Δήμο μας πολλά μέλη της δημοτικής πλειοψηφίας, με επικεφαλής το Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο που παρουσίασε τη θέση του Δήμου, και κάτοικοι. Από τις άλλες παρατάξεις δεν προσήλθε ουδείς!

Η Ρένα Δούρου που γνωρίζει πώς να φυλάγεται, και μαζί της το μεγαλύτερο κομμάτι του συνδυασμού της, φρόντισαν να μείνουν στο περιθώριο, αφήνοντας άλλους να διασύρονται με τις υπερασπιστικές στο σχέδιο Μελισσανίδη, τοποθετήσεις τους. Η ίδια δεν έβγαλε ούτε κιχ!



Άλλοι που επίσης φρόντισαν να είναι παρόντες – απόντες, ήταν οι εκπρόσωποι της «Ελληνικής Αυγής». Συνδυασμός που πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή. Αν και ήταν παρόντες πριν την έναρξη της συνεδρίασης με τον επικεφαλής τους Ηλία Παναγιώταρο, μετά χάθηκαν. Κατά την ψηφοφορία όμως και με τον τρόπο που έγινε, ο Πρόεδρος του σώματος ανακοίνωσε πως ανήκουν στις παρατάξεις που ψηφίζουν θετικά για τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ο Βασίλης Κορομάντζος αντικαταστάτης του Γιώργου Κουμουτσάκου, με την έναρξη της ψηφοφορίας, ζήτησε να γίνει ονομαστική. Ο πρόεδρος αντέτεινε πως για κάτι τέτοιο χρειάζεται γραπτό αίτημα από τουλάχιστον 25 συμβούλους, και καθώς δεν υπήρχε το χρονικό περιθώριο να κατατεθεί, η ψηφοφορία έγινε με το συνήθη τρόπο. Δηλαδή οι παρατάξεις δηλώνουν τι ψηφίζουν, λογίζονται όλοι ως παρόντες εφόσον κάποια στιγμή έχουν προσέλθει, κι ας είναι απόντες τη στιγμή της ψηφοφορίας. Όποιος όμως δε συμφωνεί με τη θέση της παράταξης του, πρέπει να είναι παρών κατά την ψηφοφορία και να το δηλώσει. Σε περίπτωση ονομαστικής ψηφοφορίας, το αριθμητικό αποτέλεσμα θα ήταν αισθητά διαφορετικό.

Με σειρά από βίντεο που θα ανεβάσουμε στη συνέχεια, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε πλήρως για όσα συζητήθηκαν.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Νάσος Αναγνωστόπουλος της «Δύναμης Ζωής» εισηγείται το θέμα:  

       .

2 σχόλια:

  1. Πες μας και τις ψήφους πες μας και τις ψήφους!!Θέλω να το ακούω!Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΠΟΝΑΣ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ VIP ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ 47 ΑΡΡΩΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΡΟΥΦΑΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή