.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Θάνος Τζήμερος για τη ΜΠΕ του γηπέδου Μελισσανίδη (ΑΕΚ): ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ! (βίντεο)




Ο Θάνος Τζήμερος με μια ιδεολογικοπολιτική τοποθέτηση, απορρίπτει όχι απλά τη ΜΠΕ του γήπεδου Μελισσανίδη, αλλά ολόκληρο το στηριζόμενο σε δημόσιο χρήμα σχέδιο του.

Παραθέτουμε αποσπάσματα της τοποθέτησης του, την οποία ολόκληρη μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

"Τι πρέπει να κάνει μια Α.Ε. για να σταθεί και να λειτουργήσει; Να βρει κεφάλαια… να κάνει τις εγκαταστάσεις της, να πάρει τον εξοπλισμό και να βγει στην αγορά. Να δούμε αν μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιο κοινό και αν τα έσοδα που θα έχει θα είναι κατάλληλα για να μπορέσουν να της δώσουν προοπτική επιβίωσης.


Δεν έχω καμιά αντίρρηση. Αλλά όχι με τα λεφτά τα δικά μου, ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ! Διότι το μοντέλο αυτό είναι γνωστό στην Ελλάδα της διαφθοράς και φέρνει ψηφαλάκια, και σε υποψήφιους περιφερειάρχες και σε περιφερειάρχες μετά για να μπορούν να καλλιεργήσουν την εικόνα τους και να βάλουν τις βάσεις και τα επόμενα βήματα της πολιτικής τους καριέρα, διότι οι φίλαθλοι είναι ψηφοφόροι και ψηφίζουν με το συναίσθημα, δηλαδή ποιος αγαπάει την ομάδα τους.


Λοιπόν εγώ αγαπώ την ΑΕΚ… αλλά είμαι κατά του κρατικοδίαιτου μοντέλου επιχειρηματικότητας, το οποίο λειτούργησε στη χώρα όλα αυτά τα χρόνια. Τι ξέρω ένας επιχειρηματίας ο οποίος κατά κύριο λόγο γίνεται μέγας και τρανός από αναθέσεις δημοσίων έργων, παίρνει και μια ομάδα για να τη χρησιμοποιεί ως μέσο πίεσης, παίρνει και 3-4 ΜΜΕ και έδεσε το γλυκό… Θεωρώ λοιπόν ότι η ΑΕΚ Α.Ε. κάθε Α.Ε. αυτής της χώρας, θα πρέπει η ίδια να βρίσκει και τα κεφάλαια, η ίδια να φτιάχνει τους χώρους και να μη ζητάει επιχορηγήσεις, ούτε από την περιφέρεια, ούτε από κανέναν δημόσιο φορέα…


Η ιστορικότητα είναι μεγάλη ιστορία, δηλαδή νομίζω είναι καθαρά πρόσχημα, διότι είναι ναι ένα ιστορικό σωματείο η ΑΕΚ η ερασιτέχνης. Αλλά μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει καμιά σχέση με αυτά τα ιδανικά και με τη φανέλα που κάποτε ενέπνεε τους αθλητές των πρώτων χρόνων…"

     .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου