.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Λαϊκή Συνέλευση Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 31.01.2016 7.00μμ.



ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε πλήρη συμφωνία και συντονισμό με τους λεγόμενους «θεσμούς» δηλαδή την τρόικα, συνεχίζοντας το νήμα από εκεί που το άφησαν οι προηγούμενοι, εντείνει την ολομέτωπη επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους και τη νεολαία. Τώρα έχει σειρά η λαϊκή κατοικία, τα σπίτια των ανθρώπων που δουλεύοντας σκληρά ολόκληρη ζωή, προσπαθώντας  με κόπο να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους. Ο νέος νόμος για τα λεγόμενα «κόκκινα δάνεια»  λειτουργεί αποκλειστικά προς όφελος των τραπεζών και είναι ορατός ο κίνδυνος να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλης κλίμακας αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.

 Οι τράπεζες μετά την ανακεφαλαιοποίησή τους -που εμείς πληρώσαμε για ακόμα μία φορά-και τα πιο αρπακτικά  funds που πλέον τις ελέγχουν, έχουν πλέον και το ελεύθερο από την πολιτεία γι’ αυτή την «νόμιμη» ληστεία που θα ακολουθήσει. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το 3ο μνημόνιο που η κυβέρνηση και τα κόμματα της αστικής αντιπολίτευσης ψήφισαν από κοινού, το νέο ασφαλιστικό, τις ιδιωτικοποιήσεις, διαμορφώνουν ένα πλαίσιο κοινωνικής καταστροφής για την κοινωνική πλειοψηφία. 

Όμως δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να περιμένουμε μοιραία τα πράγματα. Ενημερωνόμαστε – συζητάμε – κινητοποιούμαστε - αντιστεκόμαστε. Οργανώνουμε τη δράση μας  για να αντιμετωπίσουμε την επίθεση. 

Η  κλοπή της λαϊκής περιουσίας, ειδικότερα της πρώτης κατοικίας, που αποχτήθηκε με μόχθο και θυσίες δεν θα περάσει.

Ø Μαθαίνουμε για τις δυνατότητες αντίστασης και πάλης. Συζητάμε για όλα αυτά την Κυριακή 31/01 στις 19.00 στο χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης (Δεκελείας 116)
Ø  Οργανώνουμε τη δράση μας με ανοιχτή επιτροπή υπεράσπισης της Λαϊκής Κατοικίας στη Φιλαδέλφεια Χαλκηδόνα από τους πλειστηριασμούς.

Στην συζήτηση θα εισηγηθούν : Μαρία Καρούτσου, δικηγόρος
                                                      Κώστας Βουρεκάς, αρχιτέκτονας

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου