.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Η Μαρία Γιαννακάκη για τη ΜΠΕ του γηπέδου Μελισσανίδη (ΑΕΚ): «Τίποτα δε μπορεί να προχωρήσει σε ένα δήμο, όταν είναι σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα, το οποίο εκφράζεται στη σημερινή στιγμή, από τη σημερινή δημοτική αρχή». (βίντεο)



Η Μαρία Γιαννακάκη επικεφαλής του συνδυασμού που υποστηρίχθηκε από τη ΔΗΜΑΡ, έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ουσιαστική τοποθέτηση.

Παραθέτουμε αποσπάσματα της, και ολόκληρη μπορείτε να τη δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:
                           
«…δεν έχω κανένα πρόβλημα που το γήπεδο… είναι της «Δικέφαλος Α.Ε.», γιατί της «Δικέφαλος Α.Ε.» είναι…

Και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν απλά υιοθετούσατε τις προτάσεις που γίνονται μέσα στο πολύ καλό έγγραφο του Δημοτικού Συμβουλίου…

Τα επαγγελματικά σωματεία δεν παίζουν για τη φανέλα…

Η νομική υπηρεσία του υπουργείου περιβάλλοντος λέει ότι δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα στη «Δικέφαλος Α.Ε.», πάνω στο οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί στην ΑΕΚ. Και πάμε στο θέμα του παραχωρητηρίου.
 

Εδώ λοιπόν δεν είναι τυπικό το ζήτημα. Αυτή η ΜΠΕ είναι πάνω σε ένα οικόπεδο για να το πω έτσι, το οποίο ακόμη δεν είναι ξεκαθαρισμένο. Και ακόμη βρίσκεται στα δικαστήρια. Λοιπόν επί ποίου πράγματος θα αποφασίσουμε και επί ποίου πράγματος γίνεται η μελέτη; Δηλαδή το πρώτο πράγμα που πάω να αγοράσω ένα οικόπεδο, το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι δικηγόροι μας, τι είναι; Αν είναι καθαροί οι τίτλοι…

Έχω να προτείνω το εξής: Να αποσυρθεί τώρα, να έρθει διαφορετικά και όπως είπε και ο κ. Σγουρός, σε συμφωνία με το Δήμο. Τίποτα δε μπορεί να προχωρήσει σε ένα δήμο, όταν είναι σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα, το οποίο εκφράζεται στη σημερινή στιγμή, από τη σημερινή δημοτική αρχή και όχι από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Και ότι θα ξανασυζητήσουμε με άλλους όρους και πάνω σε μια άλλη βάση…»

       .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου