.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Αποκαλυπτικές ερωτήσεις και απαντήσεις κατά τη συζήτηση της ΜΠΕ του γήπεδου Μελισσανίδη (ΑΕΚ) (βίντεο)


Μετά την εισήγηση του Νάσου Αναγνωστόπουλου και την τοποθέτηση του Δήμαρχου Άρη Βασιλόπουλου, η διαδικασία συζήτησης της ΜΠΕ Μελισσανίδη, συνεχίστηκε με ερωτήσεις.
Η Δέσποινα Κουτσούμπα ρώτησε αν η περιφέρεια έχει στα χέρια της το παραχωρητήριο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, στην εταιρία συμφερόντων Μελισσανίδη «Δικέφαλος 1924 ΑΕ». Η απάντηση ήταν αρνητική. Και απόλυτα κατατοπιστική. Όχι, και γι΄ αυτό ζητάμε τη σύμφωνη γνώμη της Ερασιτεχνικής!!!

Ακόμη και υπάλληλοι του αφεντικού να ήταν κάποιοι, θα ζήταγαν όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα που παραχωρούν το δικαίωμα σε κάποιον να οικοδομήσει και εκμεταλλευτεί το χώρο. Δε θα κατάφευγαν σε παιδιάστικες δικαιολογίες, για να καλύψουν αδιαφανείς διαδικασίες που δημιουργούν υποψίες. Ποιος ξέρει τι γράφει το παραχωρητήριο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που παράνομα παραδίνει την εκμετάλλευση του δημόσιου οικοπέδου, σε μια ιδιωτική εταιρία.

Η Φλώρα Νικολιδάκη ρώτησε αν οι προτάσεις του Δήμου μπορούν να συμπεριληφθούν στην εισήγηση. Κι επίσης διευκρινήσεις για την αντίφαση της εισήγησης ανάμεσα σε συνοδά και υπερτοπικά έργα.  

Ο Γιάννης Πρωτονοτάριος ρώτησε για τα ζητήματα ασφαλείας που επισημαίνονται στην εισήγηση και πως θα λυθούν. Για να πάρει την απάντηση πως αυτά είναι αρμοδιότητα άλλων υπηρεσιών… και μάλιστα τους επισημαίνουμε να λάβουν τα μέτρα τους…

Μου αρέσει που  ο Τσίπρας πριν δυο χρόνια χαρακτήριζε βλαχοδήμαρχους τους αυτοδιοικητικούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
        .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου