.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

"Έλληνες πέρα από τα σύνορα" στο ΠΠΙΕΔ την Πέμπτη 28-1-16


«Έλληνες πέρα από τα σύνορα»: την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 18:30, ο Αυξέντιος Καλαγκός και η Αφροδίτη Τζίφα στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Σε κάθε σημείο του πλανήτη Έλληνες διαπρέπουν στις επιστήμες, στις τέχνες,στον πολιτισμό. Η οικουμενικότητα του Ελληνισμού είναι αδιαμφισβήτητη.

Οι επιστήμες δείχνουν την ορατή διέξοδο στους νέους. Τους δίνουν τηδυνατότητα να ξεφύγουν από τα στενά πλαίσια περιορισμένων επιλογών, ναδιευρύνουν τους ορίζοντες τους και να γίνουν πολίτες του κόσμου.

Το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς, συνεχίζει τησειρά παρουσιάσεων-ομιλιών μεγάλων Ελλήνων που με την δράση και ταεπιτεύγματά τους έχουν «καταργήσει» τα στενά σύνορα της χώρας μας.

Στα πλαίσια της θεματικής ενότητας «Έλληνες πέρα από τασύνορα» την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 στις 18:30, υποδεχόμαστε τον Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό, Καρδιοαγγειοχειρουργό, Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής τουΠανεπιστημιακού Νοσοκομείου Γενεύης και Διευθυντή ΠαιδοκαρδιοχειρουργικήςΚλινικής ΜΗΤΕΡΑ και την Δρ. Αφροδίτη Τζίφα, Παιδοκαρδιολόγο & ΚαρδιολόγοΣυγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων, Επικεφαλής του Επιστημονικού ΣυμβουλίουCoeurs pour Tous Hellas, Διευθύντρια της Παιδοκαρδιολογικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ.Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το έργο του Συλλόγου «Καρδιές για Όλους Ελλάδας»( Coeurs pour Tous Hellas).

Συμμετέχει η παιδική χορωδία από το ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.

Πληροφορίες: Π.Π.Ι.Ε.Δ., Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ.2132049155-56, e-mail:ppied@dimosfx.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου