.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Αντώνης Γάκης για τη ΜΠΕ του γήπεδου Μελισσανίδη (ΑΕΚ): "...όταν θέλουμε να διεκδικήσουμε επιχειρηματικά συμφέροντα, επικαλούμαστε τον ιερό χώρο των προγόνων μας..."



Ο περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Γάκης επικεφαλής  του συνδυασμού "ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ" που συνεργάζεται και στηρίζει τη «Δύναμη Ζωής», και είναι υπεύθυνος της περιφέρειας για ζητήματα οδικής ασφάλειας, τοποθετήθηκε σαφώς και τεκμηριωμένα αρνητικά στη ΜΠΕ Μελισσανίδη.


Παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα της τοποθέτησης του, και στο τέλος το βίντεο με το σύνολο της τοποθέτησης του:

«…σαν υπεύθυνος οδικής ασφάλειας πως μπορώ να ψηφίσω ναι, όταν το γήπεδο θα δημιουργήσει ατυχήματα;

… Πάμε λοιπόν στο περιβαλλοντικό κομμάτι. Αν κάποιος διαβάσει πολύ προσεχτικά την ωραία εισήγηση… είναι σαν να σου λέει ψήφισε όχι. Γιατί όλα αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν…

Να πάρουμε το ευρωπαϊκό παράδειγμα… μήπως οι Βαυαροί είναι χαζοί που το γήπεδο της Μπάγερν και της Μόναχο 1860 είναι 35 χλμ έξω από το Μόναχο; Μήπως οι Ολλανδοί που έχουν πάρει το βραβείο στην προσπελασιμότητα, είναι εκείνοι που έχουν το γήπεδο της Άμστερνταμ Αρενα 35 χλμ έξω από το Άμστερνταμ; Μήπως το ΟΑΚΑ δεν συνορεύει με τη Νέα Φιλαδέλφεια; Ή μήπως τα Σπάτα που έχει μεταφέρει το προπονητικό κέντρο η ΑΕΚ ΠΑΕ είναι κι αυτό απομεινάρι της Μικράς Ασίας; Δηλαδή όταν θέλουμε να βολευτούμε, πάμε στα Σπάτα. Αλλά όταν θέλουμε να διεκδικήσουμε επιχειρηματικά συμφέροντα, επικαλούμαστε τον ιερό χώρο των προγόνων μας…

Όχι στο γήπεδο των επαγγελματιών… επειδή αγαπάμε την ΑΕΚ, δεν παραδίνουμε στα ιδιωτικά συμφέροντα, παραδίδουμε την πόλη στην ιστορία της και στον αθλητισμό της…»
        .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου