.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Κυρίες και κύριοι ο πολιτικός επιστήμων – δημοσιογράφος Διαμαντής Σεϊτανίδης…




Η φωτογραφία είναι από τις 11-1-2016 όταν ο Σύνδεσμος Μικρασιατών της πόλης μας με πρόεδρο το Χ. Τριανταφύλλου, υπόδικο τότε και μετέπειτα   καταδικασθέντα από το κακουργιοδικείο ως συνεργό του Χ. Τομπούλογλου, βράβευσε με… πούλιτζερ το Διαμαντή Σεϊτανίδη





Ήξερα, όχι πως δεν ήξερα… αλλά παρόλα αυτά αισιόδοξος, στην αρχή νόμιζα πως ήταν αναδημοσίευση από το «Μακελειό» του Στέφανου Χίου. Μετά λέω θα του χάκαραν τη σελίδα και το προβοκάρουν. Όμως ο πολιτικός επιστήμων – δημοσιογράφος Διαμαντής Σεϊτανίδης, όχι μόνο δεν αμφισβήτησε τίποτα, αλλά συνέχισε παρακάτω με σχόλιο ίδιου επιπέδου. Οπότε κι εγώ ο δύσπιστος κι αφελώς αισιόδοξος πείστηκα πως πράγματι το έχει γράψει ο ίδιος!

Καθώς ποτέ δεν είναι αργά για να γνωρίσει η πόλη την αλήθεια, για τη ποιότητα και το ήθος, πολιτικό και προσωπικό, ατόμων που θέλουν να διαμορφώνουν τη τοπική πολιτική ζωή, αναδημοσιεύουμε ασχολίαστο από την ιστοσελίδα του πολιτικού επιστήμονα και δημοσιογράφου το παρακάτω πρόσφατο πόνημα του…


Ακολουθεί η αναδημοσίευση της ανάρτησης από το e-alitheia.gr μαζί με τα σχόλια που συνοδεύουν τη δημοσίευση:

Δεν ασχολούμαι με τελειωμένους


Δημοσιεύτηκε στις 26/02/2018 στην κατηγορία Σχόλια  |  17 σχόλια

Μα τι να απαντήσω, βρε παιδιά, στον κάθε απίθανο που με υβρίζει; Ένας κομπλεξικός άνθρωπος, αποτυχημένος παντού, με υβρίζει. Αποτυχημένος στην προσωπική του ζωή (ούτε σκυλί δεμένο δεν άντεξε να μείνει δίπλα του, ποτέ), αποτυχημένος στην κοινωνική του ζωή (μόνη παρέα του οι κομματικοί του κολλητοί), αποτυχημένος στην επαγγελματική του ζωή (έκανε κάμψεις με τη σχετική... δραστηριότητα στα τότε κομματικά του αφεντικά, για να πάρει μια θεσούλα στο δημόσιο, όπου ουδέποτε εργάστηκε, μόνο εισέπραττε τον τίμιο ιδρώτα των άλλων, μέχρι να συνταξιοδοτηθεί κάπου στα 50 του, και να συνεχίσει να ζει από το δικό μας κόπο. Μια ζωή κηφήνας, βλέπετε...), ένας τέτοιος, λοιπόν, με υβρίζει.

Ε, και;

Δεν ασχολούμαι με τον κάθε τελειωμένο. Όπως έχω ξαναπεί, όποιος σφίγγεται, ας τυπώσει μια φωτογραφία μου κι ας της πετάει βελάκια, να ξεδίνει. Του το επιτρέπω.

Ο εν λόγω άεργος κηφήνας, κομματόσκυλο από τα γεννοφάσκια του, δεν βλέπει τη διασπάθιση του δημοτικού χρήματος, τις απευθείας αναθέσεις σε μέλη οικογενειών της παρέας του δημάρχου, με πρώτη την εταιρεία της συζύγου του, τα άδηλα κριτήρια που ο κ. Βασιλόπουλος, παρά την επιμονή μας, αρνείται να προσδιορίσει. Δεν τον ενοχλεί ο διχασμός της πόλης , ούτε το ταξικό μίσος που εκπέμπει η δημοτική Αρχή, αφού κι αυτός, ένα τέτοιο ασίγαστο μίσος για την κοινωνία βάζει μπροστά, για να κρύψει από τον εαυτό του την πλήρη του αποτυχία σε κάθε τι που έκανε... Τίποτα από αυτά δεν τον ενοχλεί, αλλα ως γνήσιος φασίστας που είναι, ενοχλείται και χλευάζει τη... φαλάκρα μου. Όπως το ίνδαλμά του, ο Αδόλφος Χίτλερ, ενοχλείτο από τους Εβραίους.

Οι απευθείας αναθέσεις στα κολλητάρια του κ. Βασιλόπουλου, δεν τον ενοχλούν.

Και γιατί να τον ενοχλήσουν, εδώ που τα λέμε;

Εργάστηκε ποτέ του στ' αλήθεια, για να ξέρει πώς βγαίνει το χρήμα; Όχι. Μόνο κορόιδευε τον κόσμο και κρατούσε μια θέση στο δημόσιο. Σιγουράντζα, τεμπελιά, ζούσε μια ζωή από τον κόπο, τον ιδρώτα και τη δημιουργία των άλλων. Ποτέ του δεν κατάλαβε πώς βγαίνουν τα προς το ζην. Γιατί να ενοχλείται που η δημοτική Αρχή τα σπαταλάει;

Αντ' αυτών, τον ενοχλεί η φαλάκρα μου. Τέτοιο φασιστοειδές, θέλει και να... διαμορφώνει την κοινή γνώμη.

Εκεί έχουμε καταντήσει.

Να θέλει να μας καβαλήσει το κάθε τίποτα...

Και πολύ ασχολήθηκα, πέντε λεπτά να γράψω αυτό το σχόλιο. Αν το έκανα, είναι για να δείξω σε όποιον μπορεί να το καταλάβει, ότι και για να δαγκώσεις, θέλει δοντάκια, όχι σκέτα ούλα. Και τα δοντάκια μας τα δίνει η ζωή, όταν την κυνηγάμε, την παλεύουμε, τη γεμίζουμε με νίκες, αλλά και με ήττες- εμπειρίες. Όταν τη χορταίνουμε. Όποιος απλώς ζει παρασιτικά με τον κόπο τον δικό μας, όχι τον δικό του, δεν μπορεί να δαγκώσει, γιατί έχει μόνο ούλα, κι αυτά γεμάτα ουλίτιδα...

Άει χάσου, λοιπόν, μυρμηγκάκι...





Γράψτε την άποψή σας



tasos (26/02/2018 22:26)
Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι ούτε 5 λεπτά με τον κάθε κηφήνα.

Ανώνυμος (26/02/2018 22:28)
Ακόμα ένα φασισταριό με αριστερό μανδύα που θέλει να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει.
Από πότε έγινε σημείο πολιτικής κριτικής στην αριστερά το αν κάποιος έχει μαλλιά ή όχι.
Ας είναι...
Καλύτερα χωρίς μαλλιά παρά χωρίς μυαλά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ (26/02/2018 22:50)
Δε θέλω να υπεισέλθω για να κρίνω τις μεταξύ δύο ανθρώπων διαφορές.
Αυτό που θυμάμαι είναι συνεργασία δύο ανθρώπων ή φιλοξενία ενός ανθρώπου σε αυτήν την ιστοσελίδα.
Προφανώς ο ιδιοκτήτης της παρούσας ιστοσελίδας έγινε ξαφνικά ακροδεξιός. Πότε έγινε αυτό όμως;
Αυτή η ιστοσελίδα έχει φιλοξενήσει και πολύ σκληρά κομμάτια της κομμουνιστικής αριστεράς.
Και βεβαίως δεν βλέπω να λιβανίζει το σχέδιο Μελισσανίδη.
Να ανεβάσει ο "ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ" τη φωτογραφία του δημάρχου με τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, κι εσείς κε ιδιοκτήτα να ανεβάσετε τις εκπομπές που έγιναν από κοινού ή σε συνεργασία ή σε φιλοξενία.

ΕΠΟΠΤΗΣ ΓΡΑΜΜΩΝ (26/02/2018 22:52)
υ.γ. Το πιο ωραίο σχόλιο που έχω διαβάσει τελευταία είναι, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ως παρκετέζα του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης να θυμίσουμε στον έτερο ιδιοκτήτη ιστοσελίδας ότι ο δημοσιογράφος που κάλυψε το γάμο του δημάρχου, ο μεσίτης που απευθείας του ανατέθηκε και πολλοί άλλοι που πλευρίζουν τον Δήμο (να μην πω τίποτα χειρότερο) δεν είναι οπαδοί της κομμουνιστικής αριστεράς. Μάλλον το αντίθετο.
υ.γ.2 Ο Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι με τον Τσίπρα όλα ήταν ευκολότερα.
Συμπληρώνω: Με Βασιλόπουλο, Δύναμη Πολιτών το σχέδιο Μελισσανίδη προχώρησε.
υ.γ.3 Προφανώς η αλυσίδα "Γερμανός" είναι για κάποιους ψιλικατζίδικο, και όχι επιχειρηματικό συμφέρον.

Δικαστής Ντεγιάννης (26/02/2018 23:28)
Και πολύ καλά θα κάνεις να μη ασχοληθείς πια με "τομάρια" σαν αυτά που σκίζουν μνημόνια αλλά μας φόρτωσαν 200 δις επί πλέον χρέος
Ούτε με αυτούς τους "αριστερούς" τρομάρα τους, που παίρνουν επίδομα ενοικίου στο Κολωνάκι με 1000 ευρω/μήνα, ενώ την ίδια στιγμή έκοβαν τις συντάξεις των γέρων.
Ούτε με αυτούς που συναγελάζονται με ακροδεξιούς και τραβάνε την δίκη της ΧΑ επί χρόνια.
Ούτε με αυτούς που έφτασαν τον μισθό στα 330 ευρω.

Γενικά με βλαμένους, κομπλεξικούς και άεργους που κατασπαράσουν το Δημόσιο ταμείο.

Η θέση που τους ταιριάζει είναι στον υπόνομο.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (26/02/2018 23:58)
Παραφράζοντας τον τίτλο του επίμαχου άρθρου:
"Συνδυασμός Πασόκου με Συριζαίο, ή συνδυασμό ραφιναρισμένης δεξιοτεχνίας και λεπτεπίλεπτης εξυπνάδας αφοδεύει η δημοτική αρχή"
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ.
Υ.Γ. Μεταρρύθμιση ή Επανάσταση της Ρόζας Λούξεμπουργκ-να ξαναδιαβαστεί, για να μην γράφονται άρθρα όπως το σημερινό.

ΑΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχ (27/02/2018 00:22)
Μίλησε κι η παρκετέζα του τοπικού σύριζα. η ανταρcia.

πολιτης (27/02/2018 00:33)
Ο συνταξιουχος μπλογκερ που νομιζει οτι δινει γραμμη στην τοπικη αριστερα, καλο θα ηταν να μεταμφιεστει μια μερα και να βγει να ακουσει τι λενε για τον ιδιο, το βιο και την πολιτεια του, οι ιδιοι οι συντροφοι του. Για κατι τετοιους ελεγε καποτε ενας φιλαδελφειωτης δημοσιογραφος "βλεπει τη σκια του ως αναστημα".

Ανωνυμος (27/02/2018 00:45)
Έλα τώρα!!!!! Και πολύ ασχολήθηκες με την θεραπαινίδα του Ρούλη.

Πάρτε το απόφαση (27/02/2018 01:53)
Αυτοί οι απίθανα γραφικοί τύποι, οι νεοαριστεροί, δεν αντιμετωπίζονται με πολιτικούς όρους και με πολιτικώς ορθές τακτικές.
Πλασάρουν για τους σανοφάγους.. παγκόζμια εμπανάσταζη.. και είναι βουτηγμένοι ως το μεδούλι στο ναρκισισμό της σέλφι και του φέισμπουκ για τη δημιουργία αγωνιστικού προφίλ.
Αντιμετωπίζονται μόνο με συμπάθεια. Όπως συμπαθούμε τους τρελούς του χωριού. Κάπως έτσι.

Αυτος ο τιμιος γιγαντας (που έλεγε κι ο Φιλιππος Συριγος) (27/02/2018 02:01) 

@ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ (26/02/2018 22:50) Εγω θυμαμαι και λιγο πιο παλια. Οπως οτι ανθρωπος που "πολεμαει τα συμφεροντα" και πουλαει αριστεριλικι και αγωνιστιλικι, ειχε εταιρεια real-estate πριν μερικα χρονια.

Μνήμη (27/02/2018 23:40)
Σπουδαίο αγαθό. Σας γνωρίζουμε. Οι ντόπιοι. Όλους όσοι έχετε εκτεθεί. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ανώνυμος (28/02/2018 00:40)
@Μνήμη (27/02/2018 23:40)
Εκεί ποντάρουν οι όψιμοι τοπικοί αριστεριτζήδες στην πλειοψηφία τους πρώην πασόκοι αλλά πάντα πασόκοι σε νοοτροπία. Ότι δεν θυμόμαστε. Δυστυχώς γι' αυτούς υπάρχει ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.

Καμπούρης (κυριολεκτικά) (28/02/2018 01:25)
Καλυτερα καμπούρης απο σκολίωση παρα καμπούρης απο οσφυοκαμψία.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (28/02/2018 10:13)
Συνεχίζει ο άνθρωπος που δεν έκανε τίποτα στη ζωή του, που δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε έναν άνθρωπο κοντά του από τα 7,5 δισεκατομμύρια του πλανήτη. Για σκεφτείτε λίγο. Εξήντα τόσα χρόνια σε τούτη τη ζήση, ούτε ένας δίπλα του. Πόση δυστυχία μάζεψε, και πόσο μίσος για όλους τους άλλους που -όπως να το κάνεις- κάτι καταφέραμε στη ζωή μας.

Άλλωστε, σε ό,τι τον αφορά, ποτέ δεν υπήρξε τίποτα. Κι αυτό τον κάνει να μισεί το σύμπαν γύρω του, εκτός από εκείνους που του ρίχνουν ένα ξεροκόμματο, ίσα να επιβιώνει... Με τόσο μεγάλη καμπούρα στην ψυχή, βλέπετε, δεν μπορεί παρά να κοιτάζει μόνο κάτω...

Από μας, απέραντη λύπηση...

ανωνυμος (28/02/2018 10:36) 
@Διαμαντής Σεϊτανίδης (28/02/2018 10:13) Ξερεις τι ειναι να χαλας τις βολικες αφηγησεις καποιων?

Προς Μ.Κ. Φιλικά (28/02/2018 11:15)
Μ.K. επειδή είναι πασιφανές ότι δεν σε πληροφορούν, όπως έγραψες, αλλά ξημεροβραδιάζεσαι στα τοπικά μμε, αφού έτσι κι αλλιώς μάλλον δεν έχεις και κάτι άλλο να κάνεις, θα σου δώσω μια φιλική συμβουλή:
Γράφε ρε σύντροφε στο μπλογκ σου ό,τι γουστάρεις. Βάλτα με την ΑΕΚ. Βρίσε τον κακό το Τίγρη. Πες για συμφέροντα. Για την αριστερά και τις δεκάδες οργανώσεις της ανταρσίας. Κράξε το ΚΚΕ. Τον Τόμπυ. Υπερασπίσου το βασιλόπουλο (του αριστερού παραμυθιού). Γράφε τέλος πάντων ό,τι γουστάρεις. Δημοκρατία έχουμε και ο μεγαλοκαπιταλιστικός οργανισμός της Google σου δίνει τη δυνατότητα να βγάλεις τα εσώψυχα και τα απωθημένα σου στην οθόνη και να τα διαβάζουμε κι εμείς οι υπόλοιποι. Καλό σου κάνει για τη ψυχική σου ισορροπία καλό και στους υπόλοιπους που οι περισσότεροι (μεταξύ μας) διασκεδάζουμε (μ' αυτά που γράφεις).
Μόνο λύσε μου μια απορία: Έχει αεροδρόμιο ή έστω υπόστεγο για αεροσκάφη ο Δήμος μας?


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι επίσης από το e-alitheia.gr όπως μας συστήθηκε όταν εγκατέλειψε το μπλογκ κι άνοιξε τη τρέχουσα ιστοσελίδα:



Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά, έχουν ως κοινό προσδιορισμό το ότι κατοικούν ή εργάζονται στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα της Αττικής και ενδιαφέρονται να συνδημιουργήσουν έναν ιστότοπο, αυτόν εδώ, που πέρα από τα τοπικά ζητήματα, θα προσφέρει στους αναγνώστες του κι ένα μείγμα ειδήσεων, σχολίων και αναλύσεων που δύσκολα -και με χάσιμο χρόνου- θα μπορούσαν να το συλλέξουν περιδιαβαίνοντας το διαδίκτυο.

Όπλο και φιλοδοξία μας είναι να μπορέσουμε, μέσα από τον ελεύθερο διάλογο που αναπτύσσουμε με τους αναγνώστες μας, να γίνουμε ένα σημείο αναφοράς και συμμετοχής του πολίτη, πράγμα που θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα, αλλά και για τον καθένα μας ξεχωριστά. Τα σχόλιά σας κάτω από κάθε ανάρτησή μας είναι ελεύθερα και δημοσιεύονται όλα, αφού προηγουμένως ελεγχθούν από τους administrators. Τα μόνα σχόλια που δεν γίνονται δεκτά είναι όσα υβρίζουν, προσβάλλουν και αποδομούν την προσωπικότητα οποιουδήποτε συνανθρώπου μας. Αντίθετα, πολιτικά ή τοπικά σχόλια, αλλά και ζωντανοί διάλογοι με αντιπαραθέσεις είναι όχι απλώς καλοδεχούμενα, αλλά και απόδειξη ότι "η αλήθεια" είναι ένας τόπος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων της τοπικής, και όχι μόνον, κοινωνίας, καθώς επίσης κι ένα βήμα ανεμπόδιστης και ακηδεμόνευτης έκφρασης του πολίτη.

Συντονιστής της προσπάθειας είναι ο πολιτικός επιστήμων και δημοσιογράφος Διαμαντής Σεϊτανίδης.


4 σχόλια:

  1. Σιωπηλός μάρτυρας17 Μαρτίου 2018 στις 12:21 μ.μ.

    Κύριε Διαχειριστά αυτού του ιστότοπου, που μας έχετε ανοίξει κατά καιρούς τα μάτια με τις διαφωτιστικές δημοσιεύσεις σας, δεν σας γνωρίζω ούτε ξέρω την ιστορία σας. Κάθε άνθρωπος κουβαλάει την ιστορία του. Αυτό που ξέρω καλά, είναι η ιστορία του Διαμαντή. Είναι πολύ κρίμα που έχει αλλάξει τόσο πολύ τον τρόπο γραφής του για να μπορέσει υποθέτω να βγάλει το ψωμί των παιδιών του. Σας παρακαλώ πολύ αν και δεν γνωριζόμαστε, να μην ασχολείστε. Ο Διαμαντής κάποτε ήταν ένας αρκετά σοβαρός άνθρωπος, με θετική παρουσία στα τοπικά δρώμενα. Χάθηκε κάπου στην πορεία. Μην τον χτυπάτε και εσείς. Το κάνει δυστυχώς επαρκώς από μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εμετούλης της ΟΝΝΕΔ γιατί η συμπεριφορά του έκανε πολλούς να ξερνούν από αηδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το σκάνδαλο της Proeuropa με Δρακόπουλο θα γράψετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα αυτά Καμπούρη τώρα τα ανακάλυψες?!?!?!

    Όταν πήγαινες στα πάρτυ της "αλήθειας" πριν τρια χρόνια, στο τότε oops, κι έβγαινες φωτογραφιούλες μαζί του δεν σε πείραζαν?

    Ούτε όταν έκανες εκπομπές στο webtv της αλήθειας?

    Το σημερινό σου δημοσίευμα μάλλο εσένα εκθέτει αφού εκτός όλων των άλλων αποδεικνύεσαι και χαμηλών αντανακλαστικών αφού απαντάς μετά από πολλές πολλές μέρες.

    Παίζει βέβαια και να κάνετε σκετσάκι κι οι δυο για να ανεβάσετε τις επισκεψιμότητές σας. Το πόπολο γουστάρει τέτοιες ιντριγκαδόρικες μεν ανούσιες δε κοντρίτσες της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή