.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ



Ο.Μ. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


Ν. Φιλαδέλφεια 3/06/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ
ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Επειδή η αντιπαλότητα και η σύγκρουση δεν οδηγεί πουθενά, καταγγέλλουμε τη σύλληψη εργαζομένων του Δήμου και στη συνέχεια του Αντιδημάρχου καθαριότητας και συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς. Το τελευταίο διάστημα και ενώ η κατασκευή του γηπέδου προχωράει απρόσκοπτα, καθώς και τα  ανταποδοτικά που έχει προτείνει εδώ και πολύ καιρό η Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν γίνει αποδεκτά από τις Αρχές, οι εργαζόμενοι του Δήμου στην καθαριότητα βρίσκονται σε καθεστώς ανασφάλειας και δέχονται καθημερινά προπηλακισμούς, πιέσεις και προκλήσεις.

Το πρόβλημα της μεταφοράς των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου ευρίσκεται στη διαδικασία επίλυσής του, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο μετά την ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο ΠΔΕ.


Η Διοίκηση της ΑΕΚ και ο Δήμος επιβάλλεται να συνεργαστούν γιατί μοναδική διέξοδος από την παρατεταμένη σύγκρουση που δεν ωφελεί κανέναν, ήταν και   παραμένει ο διάλογος με στόχο την επίλυση των ζητημάτων που ανακύπτουν. Οι μηνύσεις και ο αποκλεισμός των εγκαταστάσεων του Δήμου επιδεινώνουν την κατάσταση και δεν βοηθούν στην εκτόνωση και την ειρήνευση.

Στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, θεωρούμε ότι η Διοίκηση και οι δημοτικές παρατάξεις, οφείλουν να δείξουν την απαιτούμενη σωφροσύνη και να συντονίσουν τις ενέργειές τους με στόχο την οριστική επίλυση των προβλημάτων, γιατί αυτό επιτάσσει το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών.

Η Συντονιστική Επιτροπή

2 σχόλια:

  1. Από που κι ως που «ηΗ Διοίκηση της ΑΕΚ και ο Δήμος επιβάλλεται να συνεργαστούν» ;
    Που το είδατε γραμμένο αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συριζαίοι η ξεφτίλα σας δεν έχει πάτο.
    Τέσσερα χρόνια τώρα τραμπουκιζόμαστε από τα τσιράκια του λαθρέμπορα και λέτε ότι ο Δήμος "επιβάλλεται" να συνεργαστεί ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή