.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Η νομική εταιρία Levi & Korsinsky κινείται εναντίον της Aegean Marine Petroleum


Η νομική εταιρία Levi & Korsinsky, με έδρα τη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει έρευνα κατά της εταιρίας  Aegean Marine Petroleum σχετικά με παραβιάσεις των ομοσπονδιακών νόμων.

Διαβάστε επίσης


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις 22 Μαΐου η  Aegean Marine Petroleum είχε εκδώσει μία Form 6-K (πρόκειται για δήλωση που συνοδεύει τις οικονομικές καταστάσεις μιας εισηγμένης στην Wall Street εταιρείας που αναφέρεται σε σημαντικά γεγονότα, αρνητικά ή θετικά, που αφορούν στη λειτουργία της και σχετίζεται με την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού) με την οποία ανακοίνωνε αναθεώρηση των οικονομικών της στοιχείων.

Αργότερα, στις 4 Ιουνίου με νέα δήλωση ανακοίνωσε ότι λογαριασμοί περίπου 200 εκ. δολαρίων οι οποίοι είχαν ληφθεί στις 31 Δεκεμβρίου του 2017 «χρειάζεται να σβηστούν».  Η Levi & Korsinsky θεωρεί ότι πίσω από τις συγκεκριμένες κινήσεις κρύβονται παραβιάσεις των σχετικών κανονισμών και για αυτό τον λόγο έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα.

Η νομική εταιρία προχώρησε σε αγωγή κατά της Aegean Marine Petroleum  προσκαλώντας μετόχους της μειοψηφίας να συμμετάσχουν και αυτοί στην πρωτοβουλία προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση αλλά κυρίως για να διασφαλιστούν τα όποια δικαιώματά τους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η μετοχή της εταιρίας, Aegean Marine Petroleum, ιδρυτής της οποίας είναι ο Δημήτρης Μελισανιδης, κατέρρευσε στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε επίσης
Αντιμέτωπη με μεγάλα προβλήματα η Aegean Marine Petroleum

2 σχόλια:

  1. Στις Η.Π.Α. δεν υπάρχουν Φλαμπουράρηδες, Κοντονήδες, Βασιλειάδηδες, Συναδινοί......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν αντιγράψεις το κάθε αντιαεκτζήδικο άρθρο ενημερώσου πρώτα ότι ο Τίγρης έχει πουλήσει εδώ και πολλούς μήνες τις μετοχές του στην Aegean. Περαστικά χρηματοδοτούμενοι. Βρείτε κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή