.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο τύπου των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας για την εκδήλωση της Κυριακής 16-2-2014



Tην Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας από τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ, εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Χρήστου Φρίγκα, Πολιτικού Μηχανικού του ΟΑΣΠ, εκπαιδευτή και συνεργάτη των Εθελοντών.

Η εκδήλωση περιλάμβανε Διάλεξη του Διδάκτορα Γεωλογικών Επιστημών του ΠΑ και Προέδρου του ΟΑΣΠ κ. ΕΥΘΥΜΗ ΛΕΚΚΑ, με θέμα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ – Ο ΡΟΛΟΣ των ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ σε ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ» την οποία παρακολούθησαν, με μεγάλο ενδιαφέρον, Εθελοντές και μη. Ο Καθηγητής αναφέρθηκε και στον πρόσφατο σεισμό της Κεφαλονιάς, παρουσιάζοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Ακολούθησε παρουσίαση από τον Προϊστάμενο Δ/νσης Κοινωνικής & Αντισεισμικής Άμυνας του ΟΑΣΠ κ. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΚΕΡΠΕΛΗ, με θέμα «ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ».


Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, έγινε από την Πρόεδρο ΔΣ αναφορά στην προσωπικότητα και το έργο του Χρήστου Φρίγκα και στην έμπρακτη υποστήριξή του στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ, για τη δημιουργία του Συλλόγου και την ανάληψη των πρωτοβουλιών δράσης. Το συγκινητικό κλίμα συμπλήρωσαν με τις αναφορές τους τόσο οι ομιλητές της εκδήλωσης, όσο και ο συνάδελφος και επιστήθιος φίλος του εκλιπόντος κ. Παναγιώτης Παπαδάκης. 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, των Φορέων και Συλλόγων της πόλης, των δημοτικών παρατάξεων, η οικογένεια του Χρήστου Φρίγκα και πολλοί συνάδελφοί του από τον ΟΑΣΠ. Επίσης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π. Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών  της Περιφέρειας Αττικής, Εθελοντές της RSF Hellas, της Πολιτικής Προστασίας του Ολυμπιακού Χωριού, της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών και πολλοί συμπολίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου