.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Στις Ευρωεκλογές στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στους Ευρωπαίους δυνάστες - Ψηφίζουμε Κίνημα Δεν Πληρώνω.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω κατεβαίνει δυναμικά στις ερχόμενες ευρωεκλογές με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. 
 
Ως κίνημα επαναστατικό, φιλοδοξούμε να εισέλθουμε στο ευρωκοινοβούλιο με αποφασιστικότητα και δυναμισμό για να διατρανώσουμε την ανατρεπτική πολιτική μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γηραιάς ηπείρου. Να βροντοφωνάξουμε ότι δεν αναγνωρίζουμε το αποικιοκρατικό χρέος και τα ανθρωποκτόνα μνημόνια που μας έχουν επιβάλλει, δεν πρόκειται να ανεχτούμε τους κατοχικούς τοποτηρητές της τρόικας να αλωνίζουν μέσα στην ίδια μας τη χώρα και ότι με τον καθημερινό ανατρεπτικό αγώνα μας θα επιβάλλουμε αδιαπραγμάτευτα την απελευθέρωση του λαού μας από τα δυναστικά λόμπι της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας.
 
Ως κίνημα διεθνιστικό παλεύουμε για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού κινήματος ανατροπής, το οποίο θα αναστρέψει την κοινωνική πυραμίδα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και θα φέρει τους λαούς ελεύθερους και κυρίαρχους. Ήδη η ανατρεπτική πολιτική δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω στην Ελλάδα έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλά αδελφά κινήματα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το Κίνημα Δεν Πληρώνω Κύπρου, το Κίνημα Δεν Πληρώνω Ισπανίας («movimiento Yo no pago»), το Κίνημα Δεν Πληρώνω Ολλανδίας, το κίνημα της Παγκόσμιας Αλληλεγγύης στην Γερμανία («Solidaritat International»), το «Planka.nu» στη Σουηδία και στη Νορβηγία, το κίνημα «Δεν Πληρώνω το χαράτσι ακινήτων» στην Ιρλανδία κ.α..
 
Με την υποψηφιότητά μας λοιπόν, στοχεύουμε να στείλουμε βροντερό μήνυμα προς τους ευρωπαίους δυνάστες ότι ο ελληνικός λαός είναι εδώ και μαζί με τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης θα παλέψει πλάι πλάι για την ανατροπή της Ευρώπης της εκμετάλλευσης και την οικοδόμηση της Ευρώπης των κυρίαρχων λαών. 
 
Την Ευρώπη της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας.
 
 

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ?? ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή