.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες η εκδήλωση της «Δύναμης Πολιτών» με θέμα «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ». (φωτογραφίες)



Μια αληθινά ξεχωριστή εκδήλωση-συζήτηση ήταν η χτεσινή που οργάνωσε η «Δύναμη Πολιτών» σε συνεργασία με το ραδιοσταθμό 105.5 στο κόκκινο. Μίλησαν οι δημοσιογράφοι Κώστας Βαξεβάνης, Μπούλικα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Χελάκης και ο επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» Άρης Βασιλόπουλος. Παρεμβάσεις έκαναν ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης Δ/ντης του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος. Τοποθετήθηκαν επίσης αρκετοί συμπολίτες μας που θέλησαν να πάρουν το λόγο.

Οι ομιλητές μετέφεραν την πλούσια εμπειρία τους, ενώ ο Άρης Βασιλόπουλος παρουσίασε την πρόταση του συνδυασμού για τα τοπικά ΜΜΕ και τη λειτουργία τους. Σε αυτή περιλαμβάνεται και η δημιουργία διαδικτυακού ραδιόφωνου. Όταν έχουμε στα χέρια μας την πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση της παράταξης, ασφαλώς εκτός από το να την παρουσιάσουμε, θα τοποθετηθούμε συγκεκριμένα.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου