.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

14χρονος ρεπόρτερ… γράφει για τη Μάνα ΑΕΚ και την αναμονή για το Ναό

Αναδημοσίευση από το aek-live.gr


Αφελή λαέ της ΑΕΚ, γιατί ξέχασες τα προβλήματα στα υπόλοιπα τμήματα με ένα ερχόμαστε και μία μακέτα για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και απλά κάθεσαι και περιμένεις να εγκριθεί το σχέδιο για το ΝΑΟ και περιμένεις 2 χρονάκια για να διαλύεις το γαύρο;


Λοιπόν αυτοί οι δύο παράγοντες λειτουργούν σαν τις παρωπίδες των αλόγων, δηλαδή να βλέπεις συγκεντρωμένα σε ένα μόνο πράγμα το οποίο στη δική μας περίπτωση είναι η ποδοσφαιρική ΑΕΚ, πρέπει να βλέπεις όλη τη ΑΕΚ και με όλη τη ΑΕΚ εννοώ όλα τα τμήματά της.

Με αυτούς τους δύο παράγοντες που σας προανέφερα μας κάνουν να αλληθωρίζουμε στη σκληρή πραγματικότητα της μάνας ΑΕΚ και του μπάσκετ που είχαμε ακούσει κάτι για σχέδια πενταετίας, ευρωπαϊκούς τίτλους κτλ.

Για να δούμε τη γίνετε στα άλλα τμήματα ενώ εμείς ερχόμαστε:

Σκάκι και πινγκ-πόνγκ εκπέμπουν sos,αλλά εμείς θα ξεσκίσουμε το γαύρο με τον τίγρη το αλάνι.
Ποδηλασία , πυγμαχία, φούτσαλ και στίβος προσπαθούν μόνοι τους οι αθλητές ,δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα άλλο, απλά θα ξεσκίσουμε το γαύρο με τον τίγρη το αλάνι μέσα στο ναό.
Βόλεϊ ανδρών έχουμε φέρει τόσους παίκτες και κινδυνεύουμε να μην πάρουμε άδεια για τη συμμετοχή μας στη Α1,αλλά μη φοβάστε θα φάμε το γαύρο με τον τίγρη το αλάνι μέσα στον ναό και θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Μπάσκετ, μισόλογα από εδώ και από εκεί και μπορεί να μην πάρουμε συμμετοχή αλλά μην ξεχνάμε πέσαμε για να ξεχρεώσουμε και πάλι χρωστάμε. Αλλά μη μου αγχώνεστε τι και αν παίζουμε με την Αγία Παρασκευή και του χρόνου, θα ξεσκίζουμε τις βαζέλες με τον τίγρη το αλάνι και θα παίρνουμε νταμπλ στο ποδόσφαιρο.

Βόλεϊ γυναικών σε άλλη μοίρα ας μην σκεφτόμαστε το αύριο ,θα τρομάξουμε αλλά θα πάμε καλά στη Ευρώπη με τον τίγρη το αλάνι θα μας φέρει και Σκόκο.

Φτάσαμε στο αγαπημένο μας το χάντμπολ εκεί που απλά θα πάρω τον τίτλο του πανέμορφου κειμένου του Ευάγγελου Μορφινού για τα καμπανάκια τις καμπάνες και τη μισή σφαλιάρα που δεν έπεσε ποτέ, όμως στο χάντμπολ πρέπει να πέσει σε κάποιους από τη διοίκηση μία δυνατή σφαλιάρα που θα τη θυμούνται για πάντα και να αναγκάσει τους υπολοίπους που σκέφτονται να παίξουν με την αγάπη μας για το χάντμπολ της ΑΕΚ να μην κάνουν αυτή την αισχρή πράξη από τον φόβο της προηγουμένης σφαλιάρας. Επίσης θα ήθελα να προσθέσω κάτι για την επιστολή της παραίτησης του κ.Λαζόπουλου, γιατί λέτε για τον εαυτό σας ότι δεν έχει μάθει ποτέ να εγκαταλείπει το πλοίο και ότι δεν το έκανε ούτε τώρα ενώ το κάνατε, όμως αυτό μπορεί να το κρίνει μόνο ο λαός της ομάδας που την αγαπάει πολύ και εγώ λέω ότι όχι απλά εγκαταλείψατε το πλοίο, αλλά αφήσατε και βόμβα μέσα του για να σκάσει χωρίς εσάς , νομίζω ότι κάτι μας είχατε πει πριν λίγο καιρό για καλή πορεία στην Ευρώπη του χρόνου, αλλά τελικά δεν θα πάμε καν Ευρώπη, το θετικό είναι ότι θα κάνουμε κάτι από αυτά του μας υποσχεθήκατε θα είμαστε αήττητοι στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, αλλά μη φοβάστε ερχόμαστε.

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ το αφελής το χρησιμοποιώ με την έννοια κάποιου που αφήνεται και εξαπατάται εύκολα από τους άλλους, επίσης γιατί κάποιοι μπορεί να με κατηγορήσουν για τα ερχόμαστε και όλα αυτά κάτω από την κατάσταση των τμημάτων της ΑΕΚ είναι απλά ειρωνικά, τέλος θα ήθελα να πω ότι δεν είμαι κατά του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ απλά η αγάπη μου για όλα τα τμήματα της ΑΕΚ είναι ίδια για όλα. Μην ξεχνάμε ΑΕΚ=ΕΝΩΣIΣ και αυτό που κάνουμε μόνο ένωσης δεν είναι.

Ανδρέας Γαβαλάς, Ρόδος, 14 ετών – AEK LIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου