.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ποντάρει στο Άλσος ο Μελισσανίδης!

31-10-13

Το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον «Τίγρη», ο οποίος θεωρεί ότι πηγαίνει... πακέτο με το νέο γήπεδο!

Ο Μελισσανίδης  βρέθηκε στο χώρο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας την Κυριακή και σύμφωνα με το Goal, ο λόγος είχε να κάνει με το Άλσος! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο «Τίγρης» έχει σχέδια για την ανάπλαση του συγκεκριμένου χώρου και έχει ενημερώσει σχετικά και τον υποψήφιο δήμαρχο, Χάρη Τομπούλογλου, ακόμα κι αν η ΑΕΚ χρειαστεί να επωμιστεί το κόστος.

 Ο Μελλισσανίδης, ο οποίος έχει πει ότι θα κάνει το... Άλσος Μόντε Κάρλο, θεωρεί ότι για τη λειτουργία του νέου γηπέδου ο εξωραϊσμός του εν λόγω χώρου είναι εξαιρετικά σημαντικός, προκειμένου να λειτουργεί το γήπεδο ολόκληρη την εβδομάδα και όχι μόνο όποτε παίζει Ένωση, καθώς ένας «πνεύμονας» πρασίνου θα δώσει διαφορετική αξία στους επιπρόσθετους χώρους, κυρίως στο πανοραμικό εστιατόριο που υπάρχει στα σχέδια, αλλά και στα μουσεία της ομάδας και του προσφυγικού και ποντιακού  ελληνισμού.

 Θεωρεί ότι αν το Άλσος αποτελέσει ξανά «καρδιά» της περιοχής, συγκεντρώνοντας κατοίκους και μαθητές, τότε και το γήπεδο θα προσελκύει επισκέπτες σε καθημερινή βάση!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου