.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση του Απόστολου Κόντου και του "Ζούμε μαζί" με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στην πόλη



   Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ζούμε Μαζί» και ο επικεφαλής της Απόστολος Κόντος, παρακολουθώντας με αγωνία τις τελευταίες εξελίξεις στην πόλη μας και μένοντας σταθεροί στις αρχές και στις προγραμματικές μας διακηρύξεις, καταδικάζουμε απερίφραστα τα επεισόδια της προηγούμενης Παρασκευής, που προσβάλλουν κάθε έννοια Δημοκρατίας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

  Καταγγέλλουμε ως εξαιρετικά επικίνδυνη την κατάλυση του πνεύματος διαλόγου και μάλιστα για σοβαρότατα ζητήματα της πόλης και την επιβολή τρομοκρατικών τακτικών, που επιχειρείται από ύποπτα κέντρα, εντελώς ξένα προς το φίλαθλο πνεύμα και την ιστορία της ΑΕΚ και της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

   Όσον αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ εμμένουμε απαρέγκλιτα στο προεκλογικό μας πρόγραμμα ,όπου με σαφήνεια στηρίζουμε την κατασκευή του στην ιστορική του έδρα, αλλά με απόλυτο σεβασμό στους πολίτες, τον οικιστικό ιστό της πόλης, το περιβάλλον, το Άλσος, τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. 

   Σε καμία περίπτωση δε θα συνδράμουμε στο τεχνητό  κλίμα διχασμού και πόλωσης που επιδιώκεται από λίγους να επιβληθεί ανάμεσα στους πολλούς φίλους της ΑΕΚ και την τοπική κοινωνία. Αντιθέτως ,θα συμβάλλουμε με κάθε μέσο που μας επιτρέπει ο θεσμικός μας ρόλος στην αποτροπή φαινομένων βίας και φανατισμού και στην αποκατάσταση του κλίματος διαλόγου, ευπρέπειας και αθλητικού και πολιτικού πολιτισμού, για την καλύτερη δυνατή λύση για την ΑΕΚ και την πόλη μας.
                                                                     
                                                                           Γραφείο Τύπου «Ζούμε Μαζί »

1 σχόλιο: