.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ: Γήπεδο της ΑΕΚ, μόνο εντός του οικοπέδου της. 12-9 το πραγματικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας


Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για το ρυθμιστικό, με 12 – 9, στο οποίο περιλαμβανόταν ρύθμιση για το γήπεδο της ΑΕΚ.



Συνεπώς, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ μπορεί να γίνει μόνο και αυστηρώς στο χώρο του παλαιού.

Η μειοψηφία των μελών υποστήριξε να κατατεθεί τροπολογία με την οποία θα εξαιρείτο το υπό ανοικοδόμηση γήπεδο της ΑΕΚ από το νομοσχέδιο και θα δινόταν η δυνατότητα ανταλλαγής μερικών στρεμμάτων που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας με άλλα στρέμματα στο Δήμο, που θα γίνονταν χώροι πρασίνου, προκειμένου το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να χτιζόταν σε έκταση μεγαλύτερη του παλαιού γηπέδου και με πρόβλεψη για δημοτικό πάρκινγκ δίπλα στο γήπεδο.

πηγή:  avgi.gr

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον Σύριζα!!! Ψήφισε το σωστό μόνο όταν κατάλαβε τις βρωμιές του μελισσανίλα (σύγχρονος αττίλας) που ήταν έτοιμος με τους σύγχρονους τούρκους(οπαδούς αεκ) να ασελγήσουν το άλσος για να κάνουν όργια σε βάρος του λαού και του περιβάλλοντος.
    Αλλά πιο πολύ συγχαίρω τον Βασιλόπουλο και τον Μανώλη Καμπούρη για τη δεύτερη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ (μετά τη πρώτη μάχη του 2003) και επιμένουν σε ότι να γίνεται για το καλό του λαού!!!!
    Να καταλάβουν τα μέλη του μελισσανίλα ότι στα Σπάτα μπορούν να κάνουν όσο πιο μεγάλο γήπεδο γουστάρουν στη θέση του προπονητικού κέντρου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή