.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Εκτός Σχεδίου στη Νέα Ιωνία: Όχι στα σχέδια του Μελισσανίδη- Η τρομοκρατία δεν θα περάσει



Ως ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ στηρίζουμε και καλούμε στην συγκέντρωση-πορεία που διοργανώνει το Συντονιστικό Κατοίκων Ν Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών την Πέμπτη 3/7.

Το τελευταίο διάστημα η Ν Φιλαδέλφεια, ζει υπό ένα ιδότυπο καθεστώς «απαγορεύσεων» και τρομοκρατίας. Κάθε προσπάθεια συζήτησης που καλούσε το Συντονιστικό Κατοίκων  για το άλσος και το ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας-Θεσσαλονίκης 2021 που συζητείται αυτές τις μέρες στη Βουλή, παρεμποδίστηκε βίαια, από μια μειοψηφία τραμπούκων, με αποκορύφωμα την επίθεση στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. 


Απέναντι στην κυβέρνηση που με την πολιτική της ξεπουλά και τους τελευταίους δημόσιους χώρους στο κεφάλαιο, διαλύει τον οικιστικό ιστό της πόλης, καταστρέφει το άλσος και διαμορφώνει τους όρους για τη δημιουργία εργασιακών σκλαβοπάζαρων, και  την ίδια  στιγμή δείχνει πλήρη ανοχή σε όσους, υπηρετούν  ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα και προσπαθούν να φιμώσουν όσους αντιστέκονται, είναι δικό μας καθήκον να υπερασπιστούμε τη γειτονιά και τις ζωές μας.

Η τρομοκρατία, ο φόβος και η καταστολή δεν πρόκειται να περάσουν. Παλεύουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για την υπεράσπιση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών. 

Οι πόλεις μας δε θα γίνoυν Παλέρμο! Aυτό θα αποτραπεί εμπράκτως μόνο με το μαζικό λαικό κίνημα και τη συμμετοχή όλων μας στην πορεία αλλά και σε κάθε άλλη κινητοποίηση. Για να μην αφήσουμε το φόβο να νικήσει και να μπορούμε να συζητάμε ελεύθερα στη γειτονιά μας χωρίς να αποφασίζουν άλλοι για εμάς χωρίς εμάς.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΗ 19:00 στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ,
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Εκτός Σχεδίου – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου