.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ο Βασιλόπουλος, οι 17, το Συντονιστικό, η Στρούγκα και οι κάτοικοι φταίνε...

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek24hours.gr

Από το «όλα είναι νομότυπα» στο «δεν έχει υπογραφεί το παραχωρητήριο»

Μάριος Ματσάνκος

Η συνέντευξη του Αλέξη Αλεξίου για όλα τα θέματα που αφορούν την Ερασιτεχνική, αλλά και το παραχωρητήριο έκανε και τους πιο ήρεμους ανθρώπους να νευριάσουν. Το έχει άλλωστε έμφυτο ο νομικός της «Μάνας ΑΕΚ» να ανεβάζει την πίεση και των πιο ήσυχων ανθρώπων. Είπε πολλά και διάφορα. Αυτό που έχει μεγαλύτερης ίσως αξίας και σημασίας είναι η δήλωσή του για το παραχωρητήριο.


Χθες, 17 Ιανουαρίου του 2015, ο Αλέξης Αλεξίου δήλωσε: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας και ενημέρωση του κόσμου της Α.Ε.Κ θα ήθελα να τονίσω ότι κανένα ειδικό παραχωρητήριο δεν έχει υπογραφεί ακόμα από την παρούσα Διοίκηση. Το μοναδικό έγγραφο που υπεγράφη πέρυσι από τον τότε Πρόεδρο κύριο Κοτσάτο και εμένα ως Γενικό Γραμματέα είναι ένα γενικό παραχωρητήριο, δίχως ειδικότερους όρους. Οι ειδικότεροι οποίοι εγγράφως συμφωνήθηκαν με την ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε. ότι θα αποτελέσουν αντικείμενο νεότερου εγγράφου το οποίο θα τεθεί ασφαλώς στην κρίση του ανωτέρου συλλογικού οργάνου του Σωματείου, δηλαδή της Γενικής Συνέλευσης του. Το έγγραφο που υπεγράφη πέρυσι ήταν προαπαιτούμενο έγγραφο προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες για το θέμα του γηπέδου. Όταν έρθει η ώρα της παραχώρησης να είναι σίγουρα όλα τα μέλη του σωματείου θα λάβουν άμεση ενημέρωση για τους όρους της παραχώρησης και θα είναι αυτοί που θα κληθούν να πάρουν την τελική απόφαση παραχώρησης του οικοπέδου και με ποιους συγκεκριμένους όρους. Και εκεί ο καθένας ας έχει το θάρρος της γνώμης του και ας αναλάβει τις ευθύνες του μπροστά στην ιστορική ευκαιρία που θα υπάρχει».

Πριν κάποιους μήνες και συγκεκριμένα, στις 24 Ιουλίου του 2014, ο Δημήτρης Μελισσανίδης λέει από την Αίγλη Ζαππείου σε συνέντευξή του «Όλη η αλήθεια για το γήπεδο της ΑΕΚ». «Η σύμβαση με την Ερασιτεχνική έγινε έτσι όπως έπρεπε να γίνει, και είναι όλα νομότυπα Θα δηλώσω για μια ακόμη φορά ότι το γήπεδο θα ανήκει στο ερασιτεχνικό σωματείο», απάντησε σε ερώτηση που του είχε τεθεί.

Βρισκόμαστε 6 μήνες μετά και ακόμα το παραχωρητήριο δεν έχει πάει στα χέρια των ανθρώπων της «Δικέφαλος 1924». Το θέμα του γηπέδου παραμένει… κολλημένο. Οι οπαδοί αναζητούν την αλήθεια και μαθαίνουμε ότι στις 27 Ιανουαρίου ενδέχεται να γίνει η περιβόητη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής για το παραχωρητήριο. Πως; Χωρίς πρόεδρο; Χωρίς ταμία; Χωρίς γενικό αρχηγό;
Ποιος θα είναι αυτός που θα προκηρύξει τη Γ.Σ. στη «Μάνα ΑΕΚ», όταν όλα είναι διαλυμένα; Θα έχει μεγάλη σημασία να δούμε, διότι ο Αλέξης Αλεξίου στη χθεσινή του συνέντευξη το είπε ξεκάθαρα «εγώ και ο κ. Κατσαδήμας παραιτηθήκαμε το Νοέμβριο του 2014».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου