.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Όλα δούλευαν ρολόι... με Δήμαρχο Γαϊτανά



Η γνωστή οπαδική εφημερίδα «ΩΡΑ», όπως σχεδόν το σύνολο του αντίστοιχου έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, από τότε που ανέλαβε Δήμαρχος ο Άρης Βασιλόπουλος, τον… αντιπολιτεύονται με διάφορους λαϊκισμούς. 

Όσο ήταν Δήμαρχος η γιεσμεν κ. Γαϊτανά, δεν υπήρχαν προβλήματα στην πόλη… Όπως δε θα τα ανακάλυπταν και με τον κ. Βασιλόπουλο, αν σε ότι ήθελε το αφεντικό της ΑΕΚ, έλεγε ναι. 

Σήμερα επέλεξε να απαντήσει σε ένα από αυτά τα δημοσιεύματα με ανάρτηση στο φέισμπουκ, που αναδημοσιεύουμε.

Στο μεταξύ υποτίθεται πως το ενδιαφέρον τους, σχετίζεται με την προσέλκυση πελατείας στα μαγαζιά της πόλης μας. Αλλά η εικόνα που παρουσιάζουν και όσα περιγράφουν, είναι άκρως αποθαρρυντικά για την προσέλκυση πελατών. Αλλά ποιος νοιάζεται γι΄ αυτά…

Ακολουθεί η απάντηση του Δήμαρχου Άρη Βασιλόπουλου:
 
"κύριοι επιστήμονες της "Ώρας" είναι αυτά που έβγαλαν τα μαγαζιά για τα οποία εσείς "κόπτεστε" και ύστερα από λίγη ώρα είχαν μαζευτεί. Εκτός και αν εσείς είστε τόσο ξύπνιοι που έχετε βρει κάποιο μαγικό τρόπο να τρώτε τα σκουπίδια πριν ακόμα πεταχτούν στους κάδους. Επίσης προφανώς ο φίλος σας ο Σαμαράς ξέχασε να σας πει ότι μέχρι τέλη του 2016 απαγόρευσε τις προσλήψεις με συνέπεια όχι μόνο να μην έχουν προσληφθεί 25 άτομα στην καθαριότητα της πόλης μέσω ΑΣΕΠ από το 2010, αλλά ταυτόχρονα να έχουν συνταξιοδοτηθει και άλλοι 30. Ψιλά γράμματα βέβαια αυτά για εσάς και τη βρώμικη προπαγάνδα που κάνετε..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου