.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΟΗΤΕΥΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ (ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ)


Η εξουσία πάνω σε κάποιον είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό που υπάρχει. Στην μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι αφροδισιακό και για τον/την κυρίαρχο και για τον/την κυριαρχούμενο/-η. Πάνω στο αφροδισιακό αυτό βασίζεται μέρος των σεξουαλικών υπηρεσιών και ειδικότερα αυτό του σαδομαζοχισμού. Μια σχέση (οποιουδήποτε τύπου) ανάμεσα σ’ έναν παραδοσιακά θεωρούμενο κυρίαρχο όπως ο άντρας και μια γυναίκα που όμως έχει αποκτήσει δύναμη, ενώ δεν καταλήγει πάντα στο σεξ, περνά ωστόσο από τα ίδια στάδια. Ξεκινά από την εκτίμηση, προχωρά στην γοητεία (η οποία προκύπτει από την άμεση επαφή) και καταλήγει συνήθως στην «ύπνωση» (την οποία θα εξηγήσουμε παρακάτω).

Τις προάλλες είχαμε την συνάντηση-σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας στην Λεωφόρο Συγγρού. Ο Μελισσανίδης συναντήθηκε με την Ρένα Δούρου για το ζήτημα του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ. Η συνάντηση αυτή δεν ήταν μικρό πράγμα, αφού όλοι μας θυμόμαστε τον λυσσαλέο αγώνα που έδωσε ο Κ.Α.Τ. για να μην κερδίσουν Δούρου και Βασιλόπουλος την Περιφέρεια και τον Δήμο αντίστοιχα. Όλη αυτή η προσπάθεια χρεώθηκε (άδικα κατά την γνώμη της πλειοψηφίας των «παρατηρητών») στον Μελισσανίδη, ενώ τελικά δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνεπώς μ’ αυτό το παρελθόν δεν ήταν και το ευκολότερο πράγμα η πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής. Ωστόσο «ανάγκα και Θεοί πείθονται».

Η εκπροσώπηση της «ενιαίας Α.Ε.Κ.» ήταν και πολυπληθής και στο ανώτατο δυνατό επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά το αποτέλεσμα ήταν μηδενικό και επειδή βρισκόμαστε ήδη δύο χρόνια από την αναγγελία του σχεδίου Μελισσανίδη για το γήπεδο αυτό σημαίνει πως στην ουσία βρισκόμαστε στο «μείον». Οι συναντήσεις τόσο με την Δούρου όσο και η «τριμερής» (Α.Ε.Κ.-ΥΠΑΠΕΝ-Δήμος) έπρεπε να έχουν γίνει από πολύ καιρό τώρα όπως έχουμε γράψει τόσο εμείς όσο και άλλοι (και πάντως όχι ο Κ.Α.Τ.). 

Από την άποψη του αποτελέσματος το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι πως η σύσταση των κοινών αυτών επιτροπών όχι μόνο δεν μας λέει κάτι, αλλά και δεν εξασφαλίζει την θετική εξέλιξη της υπόθεσης μας. Μετά τις δύο αυτές συναντήσεις η «ενιαία Α.Ε.Κ.» ενεπλάκη σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο (όπως γράψανε και άλλοι) οι ΣΥ.ΡΙΖ.Αίοι είναι «μανούλες». Δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος για να μπεί στο «ψυγείο» (ή στο ράφι) μια υπόθεση από την σύσταση μιας (ή και περισσότερων) επιτροπής για την υπόθεση αυτή. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το δεί στην πράξη η ίδια η «ενιαία Α.Ε.Κ.». Εμείς οι υπόλοιποι τα μόνα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε είναι να πιέζουμε μέσω σχολίων για επιτυχή έκβαση (οι αισιόδοξοι) ή/και να στοιχηματίζουμε για το χρονικό σημείο στο οποίο η «ενιαία Α.Ε.Κ.» θ’ αντιληφθεί το μάταιο αυτής της επιτροπής και θ’ αποχωρήσει αλλάζοντας τακτική (οι απαισιόδοξοοι).

Για όσα συνέβησαν εντός της αιθούσης (και στις δύο συναντήσεις) είστε λίγο πολύ ενημερωμένοι. Κάθε μέσο αναλόγως της τοποθέτησης του στο ζήτημα έδωσε τον δικό του χρωματισμό και εστίασε σ’ ότι το εξυπηρετούσε. Οι περισσότεροι έμειναν στην ατάκα του Μελισσανίδη για «Αρένα Δούρου» (με την ευκαιρία τον πιο πετυχημένο για το θέμα τίτλο είχε η LIVE SPORT). Εμείς σήμερα θα σας ενημερώσουμε για όσα δεν έγραψαν (ή σε όσα δεν έδωσαν σημασία) οι άλλοι.   

Από όσα μάθαμε εμείς ο «Τίγρης» έφυγε καταγοητευμένος από την Δούρου (αν θέλει ας κάνει κι’ αλλιώς αφού αυτή πρέπει να υπογράψει για τα 20 εκατομμύρια). Βέβαια έπρεπε να την καλοπιάσει επειδή εκείνη τον περίμενε για να του ζητήσει τον λόγο για όσα είχαν γίνει σε βάρος της από κάποιους «θερμοκέφαλους». Όπως είπαμε και παραπάνω ο Μελισσανίδης έχει χρεωθεί στα μάτια των άλλων τον λογαριασμό για όσα κάνανε κάποιοι τον τελευταίο χρόνο. Έτσι πρέπει να «μαζέψει» κι’ αυτά προκειμένου να μπορέσει «να κάνει την δουλειά του». Βέβαια από την προσποίηση (έστω για τους τύπους) μέχρι να γίνει κάποιος «αιχμάλωτος» της γοητείας του «κυρίαρχου» η διαφορά είναι μικρή, άρα ο κίνδυνος μεγάλος. Το μόνο που μπορεί να σε σώσει από τις Σειρήνες (όπως η κατοχή της εξουσίας και την Δούρου) είναι να ξέρεις από πού έρχεσαι και τι μπορείς να κάνεις (καταφέρεις), αλλιώς είσαι «χαμένος» και απομένεις ν’ ακούς το γλυκό τραγούδι τους (όσο αυτό διαρκεί) μη μπορώντας να ξεφύγεις από το δίχτυ τους.

Εμείς για το καλό της Α.Ε.Κ. ελπίζουμε ο «Τίγρης» να βρεί πάλι τον εαυτό του, γιατί αν ισχύουν έστω και τα μισά απ’ όσα μας μεταφέρθηκαν τότε θα πρέπει να θεωρείται επιτυχία ότι δεν ζήτησε από την (Α)Ρένα Δούρου αυτόγραφο.

Υ.Γ. Για την ώρα δεν θα γράψουμε κάτι για την δεύτερη συνάντηση από την οποία κρατάμε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι τελειώσαμε οριστικά(;) με τις εναλλακτικές για το γήπεδο, τις οποίες άλλωστε έχουμε ήδη σχολιάσει (βλέπε εδώ). Το δεύτερο έχει να κάνει με την στιχομυθία μεταξύ Αλεξίου και συνεργάτη του Δημάρχου σχετικά με την αιτίαση του Αλεξίου ότι ο Δήμος πετάει έξω την Α.Ε.Κ. από την Ν. Φιλαδέλφεια και την απάντηση του δεύτερου ότι ο Δήμος κάνει ότι μπορεί για να βρεί χώρους για τα τμήματα της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.. Σ’ αυτά τα δύο (και ειδικά στο θέμα των χώρων για τα τμήματα της Ερασιτεχνικής) θα επανέλθουμε σύντομα.

20 Οκτώβρη 2015
παρατηρητήριο.

πηγή: aekwatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου