.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ – ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-10-15 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ

Φωτογραφία από παλαιότερη συγκέντρωση του Κινήματος στα δικαστήρια της Πάτρας.

Για μία ακόμη φορά, ο δίκαιος αγώνας του κινήματος ενάντια στα διόδια μπαίνει στο στόχαστρο των κρατικοδίαιτων μεγαλοεργολάβων της Ολυμπίας Οδού.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και η ιατρός και πρωτοπόρα αγωνίστρια Μαρία Λεκάκου, ιδρυτικό μέλος του πανελλαδικού κινήματος ενάντια στα διόδια και του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο. 

Η δίκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 30-10-15 στα δικαστήρια της Πάτρας.

Να επισημάνουμε ότι η Ολυμπία Οδός Α.Ε. είναι η εταιρία που πλουτίζει από το 2007, εκμεταλλευόμενη την αιματοβαμμένη καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών, μία από τις πιο δολοφονικές καρμανιόλες όλης της Ευρώπης σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Τα αφεντικά της εν λόγω εταιρίας, φαίνεται να μην χορταίνουν με τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έχουν τσεπώσει από διόδια και κρατικές αποζημιώσεις όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα χωρίς καμία ανταπόδοση. Επιχειρούν και την φίμωση όλων όσων αντιστέκονται, προβαίνοντας σε βιομηχανία προσχηματικών μηνύσεων με κατασκευασμένες κατηγορίες.

Καλούμε όλους τους πολίτες που στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα μας να συνεχίσουν να αντιστέκονται σε αυτό το άδικο και ληστρικό καθεστώς.

Καλούμε τους χιλιάδες πολίτες που διώκονται ποινικά και αστικά από το κράτος των μεγαλοεργολάβων, να συνεχίσουν να ορθώνουν ανάστημα και να μην υποκύπτουν στην τρομοκρατία και στον εκφοβισμό.

Καλούμε την κυβέρνηση, να εκπληρώσει άμεσα τα δίκαια και νόμιμα αιτήματά μας, δικαιώνοντας τους πολυετείς αγώνες που δίνει ο ελληνικός λαός για την απελευθέρωση των δημοσίων δρόμων.

Απαιτούμε την άμεση κατάργηση των σχετικών διατάξεων των νόμων Ρέππα και Βορίδη, που κατά χουντικό τρόπο καθιστούν την διαδήλωση ενάντια στα διόδια ποινικό αδίκημα, την μη πληρωμή διοδίων παράβαση του ΚΟΚ και βάζουν την τροχαία που πληρώνει ο ελληνικός λαός να εκτελεί χρέη ιδιωτικής εταιρίας διαφύλαξης της κερδοφορίας των μεγαλοεργολάβων.

Απαιτούμε την άμεση αμνήστευση των διωκόμενων πολιτών από ποινικές και αστικές διώξεις που τους έχουν ασκηθεί στα πλαίσια του καθόλα δίκαιου αγώνα για ελεύθερους δρόμους.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη.

28-10-15

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ
www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου