.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Το κούρεμα του μπαρμπέρικου

Γεια σου, πιτσιρίκο.

Αν έπρεπε να αναζητήσουμε μια μικρογραφία της …δεύτερης φοράς αριστερής διακυβέρνησης της χώρας, η περιφέρεια Αττικής αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα.
 Όπως ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑ έσκιζε τα μνημόνια και την εγχώρια διαπλοκή και τελικά έσκισε το …καλσόν μιας επαναστατικότητας -που καλούμαστε να πληρώσουμε εμείς μέσω αυξημένης φορολόγησης και αριστερού ΕΝΦΙΑ- έτσι και η Δούρου αποφάσισε να κάνει τη δική της στροφή προς τον πολιτικό ρεαλισμό και να διαθέσει τα 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ναι, ναι, αυτά που έλεγε ότι δεν θα διαθέσει…


Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο άνθρωπος που χωρίς καμία θεσμική ιδιότητα στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, παραβρίσκεται σε συναντήσεις με θεσμούς και πολιτικούς άρχοντες του τόπου, φρόντισε να την τρολάρει(;) λέγοντας ότι το γήπεδο θα μετονομαστεί σε Α-Ρένα Δούρου.
Ο μεγαλοφίλαθλος, μεγαλοοπαδός της ΑΕΚ ήταν εμφανώς ικανοποιημένος και ευδιάθετος μετά από τη συνάντηση με την περιφέρεια.

Και πώς να μην είναι άλλωστε, όταν θα λάβει ένα ποσό που αρχικά η Περιφέρεια έλεγε ότι δεν πρόκειται να δώσει, έπειτα μας είπε πως προϋπολόγισε έτσι, μωρέ, για να υπάρχει κάβα, και τελικά θα το δώσει μέχρι κεραίας;

Το πρόβλημα είναι ότι στη δημοσιογραφική πιάτσα ακούγεται πια έντονα ότι περίπου το 10% του ποσού θα διατεθεί σε εξυπηρετήσεις δεξιά και αριστερά.

Ξέρετε πώς πάνε αυτά: τα γρανάζια του συστήματος θέλουν λάδι για αρχίσουν να λειτουργούν και ήδη παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση τρωκτικών στο πρώην πρότζεκτ Αγία Σοφία και νυν …Δούρου Αρένα.

Το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ» μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Μόνο η Θύρα 21, το μπαρμπέρικο και το χαμάμ που είχε ανακοινώσει ο Μελισσανίδης όταν παρουσίαζε το γήπεδο, κοστίζουν περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Βρισκόμαστε ενώπιον ενός κουρέματος του μπαρμπέρικου ή και γενικότερων περικοπών στο φιλόδοξο σχέδιο του γηπέδου της ΑΕΚ;

Κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ.

Και κυρίως απ΄το μπαρμπέρικο…

Α.

(Αγαπητέ φίλε, η επαναστατικότητα της Ρένας Δούρου και η μάχη της με τα μεγάλα συμφέροντα -όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά- με έχουν αφήσει άφωνο. Νομίζω πως η Ρένα θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη επανάσταση και θα βάψει τα μαλλιά της μαύρα. Θα της φανεί και χρήσιμο αυτό, γιατί μπορεί να έρθει μια μέρα που θα κρύβεται και θα θέλει να μην την αναγνωρίζουν. Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να επιμείνει να γίνει το μπαρμπέρικο. Και το χαμάμ. Κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ. Πάντως, αγαπητέ φίλε, φαίνεται να ξέρετε πολλά εσείς. Να μου τα γράφετε. Με τρόπο, μην έχω μπλεξίματα με την Μαφία. Δεν είμαι και η Ρένα. Να είστε καλά.)

πηγή: pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου