.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Πως πήγε να την βγει η Δούρου στον Μελισσανίδη…

Πήγε να τη βγει η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου στον Δημήτρη Μελισσανίδη κατά την συνάντηση τους για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Η κ. Δούρου περίμενε τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ με μια κορνίζα που είχε «κρυμμένο»… μέσα της έναν «Θησαυρό» άνθρακα… Αναφερόμαστε σε υβριστικό φειγ βολάν από εκείνα που είχαν πετάξει πριν από καιρό, άγνωστοι…


Η Περιφερειάρχης πήγε να ζητήσει το λόγο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ψύχραιμα της απάντησε πως έχει καταδικάσει επανειλλημένα παρόμοια περιστατικά και φυσικά του είναι παντελώς άγνωστα εκτός από απορριπτέα…

Σοκαριστικό ήταν το περιεχόνενο του φειγ βολάν, το οποίο είχε περισυλλεγεί … (όπως ειπώθηκε) από την περιοχή της Καλαμαριάς και είχε ως αντικείμενο τη μητρότητα!

Η Ρένα Δούρου αναφέρθηκε σε όλες τις ενοχλήσεις… που είχε κατά καιρούς τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της με αφορμή το γήπεδο της ΑΕΚ και άκουσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να της λέει πως τελικά είναι μαγκάκι (όπως γράφει μερίδα του τύπου σήμερα…)

Εκεί έληξε το θέμα και ηρέμησε η κατάσταση και οδηγηθήκαμε στα θετικά συμπεράσματα για την συνάντηση – όπως τουλάχιστον προκύπτουν από την πλευρά της Δικέφαλος 1924 ΑΕ. Μένει να δούμε στην πράξη πως θα πραγματοποιηθούν και πόσο γρήγορα αυτά που ζήτησε η Περιφέρεια για να δώσει το πράσινο φως για την εκταμίευση του πρώτου μέρους των 20 εκατομμυρίων που έχει υποσχεθεί να δώσει για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

πηγή: AEK LIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου