.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Στήριξη στον Μελισσανίδη από την ΑΕΚ Στοκχόλμης...

"Αγαπητέ κ. Μελισσανίδη συνέχισε τον αγώνα που κάνεις στην ΠΑΕ ΑΕΚ όπως κάνουν οι μεγάλοι, οι ωραίοι και οι πετυχημένοι μάγκες."

"Εμεί την ποδοσφαιρική τεχνογνωσία την είχαμε πολλά χρόνια πριν από αυτόν." (εννοούν το Μαρινάκη)


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek24hours.gr


Η ΑΕΚ Στοκχόλμης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Εμείς στηρίζουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον κ. Μελισσανίδη. Ξέρουμε τι πάει να πει ΑΕΚ αλλά δυστυχώς μερικοί δεν ξέρουν ούτε καν την ιστορία της ΑΕΚ. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ προς τον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη ως τώρα. Εμείς θα συμφωνήσουμε με το εξής κείμενο που πήραμε από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Έχουν δίκιο να λένε ότι με τα λεφτά από το UEFA φτιάχνουμε ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα το 2008. Αυτό το ξέρει ο κύριος ή δεν ξέρει ποιος το πήρε στον αγωνιστικό χώρο; Η ΑΕΚ σέβεται το καθαρό ποδόσφαιρο, όχι το βρώμικο και τα στημένα πρωταθλήματα.
Αγαπητέ κ. Μελισσανίδη συνέχισε τον αγώνα που κάνεις στην ΠΑΕ ΑΕΚ όπως κάνουν οι μεγάλοι, οι ωραίοι και οι πετυχημένοι μάγκες. Είσαι ένας πετυχημένος μάγκας αλλά δυστυχώς ο κ. Μαρινάκης δεν είναι τίποτα μπροστά σου.

Εμείς το Δ.Σ. της ΑΕΚ Στοκχόλμης πάντα θα σε στηρίζουμε.

Σε κάθε περίπτωση ας συνεχίσει να επενδύει τα εκατομμύρια ευρώ της UEFA από τα κλεμμένα εγχώρια πρωταθλήματα και ας αφήσει τις συμβουλές για τον εαυτό του. Τζάμπα μάγκας είναι όποιος κάνει τον επενδυτή με χρήματα που έχει στερήσει από άλλους. Πολλά χρήματα και επί πολλά χρόνια.
Εμεί την ποδοσφαιρική τεχνογνωσία την είχαμε πολλά χρόνια πριν από αυτόν. Είναι δικά μας πρωταθλήματα στην περίοδο της κυριαρχίας μας, που ήταν μικρός για να θυμάται, αξίζει όσα όλα τα δικά του κλεμμένα πρωταθλήματα. Και αυτό θα τον πονάει για πάντα!
ΑΕΚ Στοκχόλμης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου