.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Μελισσανίδης: αφετηρία της βίας οι συνεχόμενες αδικίες...

Η ερμηνεία της βίας σύμφωνα με όσα αποδίδονται στο Δημήτρη Μελισσανίδη, στο παρακάτω δημοσίευμα του sdna.gr που αναδημοσιεύουμε, έχει ιδιαίτερη πολιτική και κοινωνική αξία.

Πρώτα γιατί γενικά θέτει σωστά τη δικαιολογητική βάση που γεννά τη βία. Και μετά γιατί θα είναι καλό να εξηγήσει, πως πρέπει να αντιδράσει ο λαός στις συστηματικές κατάφορες διαρκείς αδικίες σε βάρος του. Ας πει λοιπόν στο λαό ποια βία είναι δικαιολογημένη για την κοινωνική αδικία, ο ίδιος, ο Αλαφούζος, ο Μαρινάκης και οι λοιποί εφοπλιστές, να έχουν 60 φοροαπαλλαγές έναντι καμιάς των υπολοίπων!


Η ερμηνεία του γεγονότος οι πλέον κατάφορα αδικημένοι πολίτες, και ένα από τα πιο ζωντανά κομμάτια της κοινωνίας να αποτελούν το στρατό τους, είναι αρμοδιότητας άλλων να απαντηθεί...


Εμπρός λοιπόν για επεισόδια κατά της ποδοσφαιρικής αδικίας και στη γειτονιά της "Αγιά Σοφιάς";

Ακολουθεί η αναδημοσίευση από το sdna.gr:

Τα είπαν Αλαφούζος-Μελισσανίδης για τα επεισόδια


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχε ο Γιάννης Αλαφούζος για όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο, με τον «Τίγρη» να του εκφράζει τη στήριξή του στον αγώνα κατά του υπάρχοντος καθεστώτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στο πλευρό του Παναθηναϊκού στέκεται η Ένωση, η οποία ήδη από χθες με διαρροή της τόνιζε πως όσο παραμένει η συγκεκριμένη διοίκηση στην ΕΠΟ, δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η στήλη του Βασίλη Βέργη στη «Live Sport», Μελισσανίδης και Αλαφούζος είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, με τους «πράσινους» να βρίσκουν έναν μάλλον αναπάντεχο σύμμαχο που δεν θέλησε να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του Τριφυλλιού, αλλά μπήκε στην ουσία του θέματος.

Για τους ανθρώπους της ΑΕΚ άλλωστε και συγκεκριμένα τον «Τίγρη» η αφετηρία της βίας προέρχεται «από τις συνεχόμενες αδικίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που κι εμείς βιώσαμε πέρυσι και το γεγονός ότι μονίμως από αυτές εννοείται η ίδια ομάδα», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.

Εκείνο δε που επανέλαβε στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού ο κ.Μελισσανίδης είναι ότι: «πρώτος στόχος όλων για την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να είναι η αλλαγή διοίκησης της ΕΠΟ», κάτι που βρίσκει απολύτως σύμφωνο και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ακόμα ένα σοβαρό θέμα όμως στο οποίο φαίνεται ότι θα συμπορευτούν οι δύο τους, αφορά στον Σταύρο Κοντονή. Η δημόσια παραδοχή άλλωστε του υφυπουργού Αθλητισμού ότι συνομίλησε με τον κακουργηματικά διωκόμενο, Βαγγέλη Μαρινάκη στον οποίο έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό και στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Από το περιβάλλον άλλωστε του κ.Μελισσανίδη επιβεβαιώνεται πλέον ότι: «κρατάμε σοβαρές αποστάσεις απέναντι στον κ.Κοντονή, έπειτα από όσα συνέβησαν και τη δική του στάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου