.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Μελισσανίδης: «Το γήπεδο θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια»!




Είναι τόσο εκτεταμένη πλέον η δυσπιστία στους οπαδούς, ότι ο Δ. Μελισσανίδης, έχει σκοπό να υλοποιήσει την «Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε αυτή τη φορά αναγκάστηκε ως συνήθως, να διαρρεύσει… τοποθέτηση. Για να μην είναι καταγραμμένη σε συνέντευξη ή βίντεο κλπ. 

Προφανώς το παιχνίδι… με τους οπαδούς συναντάει αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Και μετά τα διάφορα παραμύθια που σε τακτά χρονικά διαστήματα διαρρέονται στους εύπιστους οπαδούς, πότε για επενδυτές, πότε για έναρξη εργασιών, πότε για πούλημα του ονόματος του γηπέδου, ακόμη και για… παραγγελία μπετού, υπάρχει η ανάγκη διάψευσης του πλαν Β΄. 

«Είπε» πάλι το γνωστό «στιχάκι» περί γηπέδου που ΘΑ ΓΙΝΕΙ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ούτε πότε, ούτε τι γήπεδο.Ούτε ποιος, πως, και με τι λεφτά θα το φτιάξει.


Ούτε πολύ περισσότερο ακούστηκε εξήγηση γιατί υπάρχει αίτηση εδώ κι ένα χρόνο, για έκταση στο Μαρκόπουλο. Καθώς τα σενάρια που κυκλοφορούν για πλαν Β΄ δεν είναι τυχαία…

Και ο χρόνος κυλά χωρίς η ομάδα να έχει γήπεδο, ούτε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ούτε αλλού. Κι αυτό πρώτα γιατί ο ίδιος δε θέλει να ρίξει χρήματα, και δε βρίσκει επενδυτές στο σχέδιο του. Και δεύτερο γιατί επιδιώκει μια κατασκευή που είναι σε βάρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, προς εκμετάλλευση από τη συμφερόντων του, «Δικέφαλος 1924 ΑΕ». 

Με άλλο σχέδιο, και με επικεφαλής επιχειρηματία που δε θα έψαχνε κορόιδα, αλλά θα έβαζε το χέρι στην τσέπη, δε θα υπέβλεπε το άλσος, η ομάδα αυτά τα δυόμισι χρόνια θα είχε αποχτήσει γήπεδο.   
 

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το onsports.gr:
 



Ο «Τίγρης» απαντάει στα σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να σκέφτεται την «Αγιά Σοφιά» στο Μαρκόπουλο (!) αν τελικά δεν ξεπεραστούν τα εμπόδια με δήμο, υπουργείο και Περιφέρεια.
Σενάρια που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στο κιτρινόμαυρο περιβάλλον βάζουν στο παιχνίδι για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την έκταση που έχει αποκτήσει ο ΟΠΑΠ στο Μαρκόπουλο (στον Ιππόδρομο). Συνδέουν φυσικά τον οργανισμό με τον Δημήτρη Μελισσανίδη...

Οι αναφορές αυτές (περί plan b στο Μαρκόπουλο) έφτασαν στα αυτιά του «Τίγρη» και όπως μαθαίνει η στήλη, η αντίδρασή του ήταν να γελάσει και να απαντήσει:  «Το γήπεδο θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί είναι ο χώρος της ΑΕΚ εκεί πρέπει να χτιστεί το σπίτι της».

Καμία άλλη κουβέντα. Απόλυτος μάθαμε πως ήταν ο επιχειρηματίας επί του θέματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου