.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Η... "Αρένα Δούρου" μπήκε στο 2ο χρόνο ζωής της!


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από την efsyn.gr:
 

Μελισσανίδης: «Το γήπεδο θα το βγάλουμε "Αρένα Δούρου"»

 

Βήμα μπροστά για το γήπεδο της ΑΕΚ φαίνεται πως μπορεί να χαρακτηρισθεί η συνάντηση που ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στην Περιφέρεια Αττικής ανάμεσα στην περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και οι δυο τους ήταν επικεφαλής αντίστοιχα, των πολυμελών αντιπροσωπειών της Περιφέρειας και της ΑΕΚ.


Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρεται πως η Ρένα Δούρου επανέλαβε την πάγια θέση πως η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων πρέπει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες και πως όλα θα περάσουν από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες και φορείς, αλλά και με ανταποδοτικότητα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν θα βγει κάποια ανακοίνωση αφού, όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, καλύπτονται από αυτή της Περιφέρειας.

Ωστόσο, το σημαντικό είναι πως συμφωνήθηκε η δημιουργία ομάδας εργασίας με στελέχη της ΑΕΚ και της Περιφέρειας που θα αντιμετωπίζει από κοινού όλα τα ζητήματα που αφορούν το γήπεδο και άπτονται της αρμοδιότητας της τελευταίας. Και δεν είναι λίγα. Από την επιχορήγηση των 20 εκατ. ευρώ, για την οποία τα μηνύματα στη συνάντηση ήταν θετικά, έως τα περιφερειακά έργα, κυρίως κυκλοφοριακές παρεμβάσεις.

Στην πλευρά της ΑΕΚ στην πραγματικότητα επικρατούσε ενθουσιασμός μετά τη συνάντηση. Είναι χαρακτηριστικό πως φεύγοντας ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε στους δημοσιογράφους που ήταν απ' έξω: «Πήγαμε πολύ καλά... Το γήπεδο θα το βγάλουμε "Αρένα Δούρου"».

Και αν κάποιοι νόμιζαν πως εμπεριείχε δόση ειρωνείας, ξεκαθαρίστηκε στην συνέχεια πως κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει. Την ίδια ατάκα επανέλαβε και μέσα στη συνάντηση ο Μελισσανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου