.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Επι... ποδός για το γήπεδο ο Μελισσανίδης

 
Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sentragoal.gr: 
ΑΝΑΛΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ

ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

Τα τελευταία... μέτρα στη διαδικασία του γηπέδου αισθάνεται πως έχει να διανύσει η ΑΕΚ. Οπως ενημερωθήκατε από χθες, υπάρχει πλέον έντονος εκνευρισμός για την παρατεταμένη καθυστέρηση στις εξελίξεις. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να αναλάβει δράσεις και παρακολουθεί πλέον βήμα προς βήμα όλες τις εγκρίσεις που τελούν υπό εκκρεμότητα, όπως είναι η έγκριση της υπογειοποίησης από την περιφέρεια ή η αρχιτεκτονική μελέτη από το ΥΠΕΝ. Εντολή του Μελισσανίδη είναι να πιεστούν οι διαδικασίες τόσο πολύ, ώστε να μη χαθεί ούτε μέρα πλέον που θα μπορέσει να πάει κι άλλο πίσω την υπόθεση.


Αλλωστε, το χειρότερο που μπορεί να προσάψει κάποιος στον Μελισσανίδη είναι πως δεν κυνηγά πραγματικά την ΑΕΚ, επειδή δεν είναι έτοιμος -σε οικονομικό επίπεδο- για το πρότζεκτ. Κάτι που βέβαια σαφώς και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η ΑΕΚ βρίσκεται εκ νέου σε ανοιχτή γραμμή με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη. Εκπρόσωποι της ΑΕΚ έχουν σχεδόν... κατασκηνώσει στους αρμόδιους φορείς, ώστε να επιβλέπουν τις εξελίξεις και να μην υπάρξει νέα χρονοτριβή. Υπάρχει πίεση, αλλά στην ΑΕΚ εκτιμούν πως πλέον δεν θα δοθεί άλλη αφορμή για να πάει πίσω το θέμα του γηπέδου.

Την ίδια στιγμή, ο δημοτικός σύμβουλος του Βασιλόπουλου στη Νέα Φιλαδέλφεια, Γιώργος Πάνος, ήταν σαφής. «Στην περίπτωση που η ΑΕΚ εξασφαλίσει την άδεια πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να επισπεύσουμε τη μεταφορά των εγκαταστάσεων. Δεν έχει ευθύνη η ΑΕΚ. Η πολιτεία έχει την ευθύνη. Ο δήμος έχει τον φάκελο έτοιμο, αλλά χρειάζονται 9 εκατ. ευρώ. Στο ταμείο του δήμου δεν υπάρχει αυτό το αποθεματικό» ανέφερε στον Sport FM για όσα συνέβησαν στο προχθεσινό συμβούλιο.

Πάντως, εκεί που τα πράγματα κινούνται με πιο ταχείς ρυθμούς είναι στα Σπάτα. Οπως ενημερωθήκατε, ήδη έχουν ξεκινήσει έργα για την ανακατασκευή χλοοτάπητα σε ένα από τα δύο γήπεδα, ενώ λίαν συντόμως θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία σύγχρονου έργου αποκατάστασης στο προπονητήριο της ΑΕΚ με πισίνα και ειδικά μηχανήματα για τη σωστή αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών.

[ "Goal" ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου