.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Κεραυνοί από την ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας: "...μας λασπολογούν άνθρωποι καταδικασμένοι από τη δικαιοσύνη, με πολυετή φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων..."

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, δημοσιεύτηκε πολιτικό σχόλιο - απάντηση σε κείμενο τοπικής εφημερίδας, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. Το περιεχόμενο του λέει πολύ περισσότερα από όσα με πρώτη ματιά μπορεί να διαβάσει κανείς...

 Aς μη ξεχνάμε πως η ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, έδωσε το παρόν στην επίσημη και θεσμική εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος στη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής. Κι επίσης δε πρέπει να ξεχνάμε πως ο Τάσος Κοσκολέτος, είναι αδελφός του Σωτήρη, πρώην δημοτικού σύμβουλου και πρώην στελέχους και συνεργάτη του πρόσφατα καταδικασμένου για βαριά αδικήματα του ποινικού κώδικα Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος έγκαιρα είχε πάρει αποστάσεις...

Κι ας μη ξεχνάμε ακόμη πως η εφημερίδα στην οποία αναφέρεται η απάντηση της ΟΝΝΕΔ, διευθύνεται από τον επίσης καταδικασθέντα ως συνεργό του Χάρη Τομπούλογλου, στην ίδια δίκη για εξίσου βαριά αδικήματα, Χρήστο Τριανταφύλλου. Σημειωτέον πως ο τελευταίος χωρίς ίχνος πολιτικής ευθιξίας, επιμένει να παραμένει πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου μικρασιατών, παρά τη καταδίκη του, απαξιώνοντας το κύρος του συλλόγου.


Ακολουθεί το κείμενο της ΟΝΝΕΔ:

• Για να αποτύχει κάποιος πρέπει πρώτα να προσπαθήσει. Αν δεν προσπαθήσει, δε τίθεται θέμα αποτυχίας. Αντιθέτως όταν θέλησε ο Τάσος Κοσκολέτος και τον κόσμο είχε και τη δύναμη να εκλεγεί σύνεδρος όπως στο πολύ πρόσφατο παρελθόν απέδειξε.(http://www.orizontes.gr/?p=112642 )

• Ο Τάσος Κοσκολέτος επίσης επανεξελέγει πρόεδρος μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες δίχως τη συμβολή κανενός και δεν χρωστάει γραμμάτια κυριολεκτικά σε κανέναν. 


• Εχει δημιουργήσει έργο στη πόλη, ανασύρωντας μια τοπική ΟΝΝΕΔ ουσιαστικά ανύπαρκτη και την έχει καταστήσει ζωντανό οργανισμό με πολυπληθή μέλη διεξάγωντας δράσεις αιμοδοσίας, δενδροφυτεύσεων, συλλογή τροφίμων για Έλληνες και πρόσφυγες καθώς και άλλα έργα τα οποία έχουν αξία όταν παραμένουν στην αφάνεια και δεν τα διατυμπανίζουμε.

• Τέλος, θεωρούμε οτι από τη στιγμή που μας λασπολογούν άνθρωποι καταδικασμένοι από τη δικαιοσύνη, με πολυετή φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, κάτι κάνουμε σωστά. Εμείς τουλάχιστον μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ με όσα πράττουμε. Αλίμονο σαν νέοι Έλληνες, εάν στηρίζαμε άτομα που έδωσαν κακό όνομα στη πολιτική και κατάντησαν την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα.

5 σχόλια:

  1. γλειφεις και την οννεδ τωρα, δραγουμανε της διασπασης της αριστερας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πας να παίξεις σε κάνα παρτάκι με τριχωτούς που το κατέχεις το άθλημα κι άσε τα προβοκατόρικα σχόλια γιατί δεν σε παίρνει.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο και στο Ρένο και στον Τάσο που δεν διστάζουν να συγκρουστούν με το συγκεκριμένο σύστημα. Συνεχίστε έτσι παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυ Μους Σοκολάτα17 Οκτωβρίου 2016 στις 1:47 μ.μ.

    Μ' αρέσει που το δίδυμο της λασπουριάς κατηγορεί τον Ρένο Αρβανίτη για ακροδεξιό. Ποιόν??? Τον Ρένο!!! Ο οποίος μπορεί να είναι φιλελές το παιδί και δεν το κρύβει, αλλά ακροδεξιό δεν τον λες σίγουρα.

    Ποιοί τον κατηγορούν!!!!!!!

    Αυτοί που χαριεντίζονται σε δημόσιες εκδηλώσεις με τον γνωστό για τις επικίνδυνα ακραίες εθνικιστικές απόψεις του «στρατηγό» Φράγκο Φραγκούλη.
    Αυτοί που τους μοιράζει την εφημερίδα τους ο εκπρόσωπος τύπου του ΛάΟΣ.
    Αυτοί που καμαρώνουν σε δελτία τύπου εκδηλώσεων του σωματείου τους (όπως κατάντησε ο κάποτε υπερήφανος ιστορικός Σύνδεσμος) για την παρουσία γνωστού χουντικού Φιλαδελφειώτη δοτού "αυτοδιοικητικού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στους νεολαίους της δεξιάς στη Φιλαδέλφεια. Χαράζουν δική τους πορεία αυτοκάθαρσης της παράταξής τους από τις ψευτοβαρωνίες. Μπράβο και δεν τους το 'χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή