.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Το αντικομμουνιστικό παραλήρημα ενός άθλιου τηλέμπορα πολιτικάντη (Βίντεο)

Του Γ. Γ.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι ένας παθιασμένος αντικομουνιστής. Πιθανόν να θυμάστε τις δηλώσεις που είχε κάνει σαν υπουργός Υγείας με τις οποίες μας γνωστοποίησε ότι «σιχαίνεται τους κομμουνιστές» ή αργότερα όταν διεκδικούσε την αρχηγία της Ν.Δ. που σαν .. ιστορικός, όπως παρουσιάζεται, έβγαλε το συμπέρασμα ότι η αστική δημοκρατία του την εποχή που βασάνιζε και εξόριζε κομμουνιστές ήταν εξόχως φιλική απέναντί τους γιατί σύμφωνα με τον ίδιο τα Μακρονήσια έμοιαζαν με… Χίλτον.
Οπότε το σημερινό αντικομμουνιστικό παραλήρημα που έκανε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ στην Χίο όπου σε ομιλία του σε ομοϊδεάτες του είπε ανάμεσα στα άλλα ότι «σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο» δεν μας έκανε καμιά εντύπωση.

 
«Αδωνις Γεωργιάδης: Ζωή σαν ακροδεξιό παραμύθι», τιτλοφορείτε το πολύ καλό ρεπορτάζ της Μαρινίκης Αλεβιζοπούλου και του Spy-Jungle Report – που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο του 2013 στο περιοδικό "Unfollow" το οποίο μας δίνει μια γεύση για το ποιόν του τύπου ο οποίος σαν τηλέμπορας μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές διαφημίζει τον ναζιστικό οχετό του Πλεύρη, εισπράττοντας τις ευχαριστίες του ιδρυτή του κόμματος της 4ης Αυγούστου.
Μια παρένθεση. Και ο φασίστας  Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει θησαυρίσει πουλώντας μεγαλοϊδεατισμό, αρχαιοπληξία και αρχαιοκαπηλεία. (Δείτε εδώ).
Στα βήματα του και ο Α. Γεωργιάδης φαίνεται ότι ασκεί με μεγάλη επιτυχία το επάγγελμα της πατριδοκαπηλίας κι αυτό το ισχυριζόμαστε λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας ότι μόνο σε ένα τηλεοπτικό κανάλι πληρώνει 17.000 το μήνα
για τον τηλεοπτικό χρόνο που καταναλώνει πουλώντας την σαβουροπραμάτια του

με την αναφορά του στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ.
      

πηγή: tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου