.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας στη ΚΙΒΩΤΟ του ΚΟΣΜΟΥ



ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Το Κέντρο Ημέρας της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ στον Κολωνό επισκέφθηκε, την Κυριακή 16/10, η Διοίκηση των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, μετά από πρόσκληση του Υπευθύνου του Παιδαγωγικού Τμήματος του Οργανισμού κ. Απόστολου Μακρή. 

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία από τον π. Αντώνιο και στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τις  δράσεις του Οργανισμού, γνώρισαν τα παιδιά και τους Εθελοντές και συζήτησαν πιθανούς τρόπους συνδρομής τους στο σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί.


Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ προσέφεραν ως δώρα γνωριμίας στα παιδιά 22 ζεύγη υποδήματα διαφόρων μεγεθών, βάσει των αναγκών τους, 8 κιβώτια κρουασάν/τσουρεκάκια/μπισκότα κ.λ.π., 3 κιβώτια ατομικούς χυμούς και 2 κιβώτια σχολικά είδη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουν στην ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ, στα Επίτιμα Μέλη του Συλλόγου κ.κ. Απόστολο Κόντο -Δημ. Σύμβουλο ΦΧ- και Δημήτρη Γεωργίου -Phila Travel- για τις προσφορές τους, τους φίλους του Συλλόγου καθώς και τους Εθελοντές για την ανταπόκρισή τους.    

Η συνάντηση των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ με τους Υπευθύνους της ΚΙΒΩΤΟΥ, σήμανε την απαρχή μιας συνεργασίας που βασίζεται στην αγάπη, στην αλληλεγγύη και στην αλληλοπροσφορά.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου