.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Γ. Πάντζας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) προς Μελισσανίδη: Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις την ΑΕΚ Πρωταθλήτρια. Ο λαός της ΑΕΚ το θέλει, εσύ μπορείς, ΠΡΟΧΩΡΑ. Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια".



Φαίνεται πως ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Πάντζας, βλέπει ορατό το ενδεχόμενο εκλογών. Οι οποίες μπορεί να γίνουν μετά το 18μηνο και άρα με λίστα. Έτσι αποφάσισε να επωφεληθεί από τον αναβρασμό που επικρατεί εδώ και καιρό, στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ. Όσο πιο πολλά μνημόνια ψηφίζει κανείς, τόσο πιο αδύνατη γίνεται η επανεκλογή του. Όσο υπάρχει λίστα που καταρτίζει ο πρωθυπουργός, το πρόβλημα είναι λυμένο. Όταν όμως χρειάζεται σταυρός, τότε πρέπει να βρούμε ακροατήριο που στενάζει μεν από τα μνημόνια, ψηφίζει όμως με άλλα κριτήρια. Με το τρόπο αυτό, μπορείς να κάνεις τη βρώμικη δουλειά, και να επιβιώνεις εκλογικά. Αν κοιτάξει λίγο πίσω όμως, θα δει έναν άλλο ηθοποιό ονόματι Βούρο, ο οποίος παρά τις απεγνωσμένες ανάλογες προσπάθειες, κατέστη πρώην βουλευτής. 

Ο Γ. Πάντζας λοιπόν έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στο Μελισσανίδη, τον οποίο προσφωνεί "Κύριε Πρόεδρε, Αγαπητέ Δημήτρη" και την οποία υπογράφει ως ηθοποιός. Σε αυτήν υποτίθεται «του τα ρίχνει», ζητάει απλά τρεις μεταγραφές, και κλείνει με σχετικό γλείψιμο στο αφεντικό της ΑΕΚ, μη τυχόν και παρεξηγηθεί… Για το τέλος πετάει και ένα «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια». Και περιμένει να δει την επιστολή, να ανθίζει και να καρπίζει εκλογικά.





Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sport24.gr:


Πάντζας: "Κύριε Μελισσανίδη, μας υποσχεθήκατε μία νέα Μπαρτσελόνα, αλλά..."



Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάντζας με ανοιχτή επιστολή προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, ασκεί έντονη κριτική στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ζητώντας μεταγραφές και πρωτάθλημα.

Η μέτρια πορεία της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα τη "βαριά" ήττα με 3-0 απ' τον Ολύμπιακό στο ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης" προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Πάντζα.

Ο -γνωστός για τα "κιτρινόμαυρα" αισθήματά του- ηθοποιός απέστειλε ανοιχτή επιστολή προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία δημοσίευσαν η Εφημερίδα των Συντακτών και η Ώρα των Σπορ, ασκώντας έντονη κριτική στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Παράλληλα, ο κ. Πάντζας ζητάει τρεις μεταγραφές προκειμένου η Ένωση να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητέ Δημήτρη,

Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι οι εναλλασσόμενοι προπονητές, αλλά η οικονομική δυστοκία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο σοβαρότατο θέμα των ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ. Μας δηλώσατε ότι θα φτιάξετε μια νέα Μπαρτσελόνα την οποία δεν είδαμε στο ΟΑΚΑ με τον Ηρακλή, ούτε στο φιάσκο με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα είδαμε κάτι παίκτες να μην έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα που χρειάζεται πάθος ποδοσφαιρικό, ταλέντο και αντοχές.

Στο γήπεδο τα παιχνίδια τα κερδίζουν πρώτα οι ποδοσφαιριστές κατά 80% και έπειτα οι προπονητές. Η ΑΕΚ θα μπορούσε με μια σωστή ομάδα να είναι πρώτη, να διεκδικεί το Πρωτάθλημα και να έχει στο ΟΑΚΑ ένα μέσο όρο θεατών γύρω στις 37.000. Με αυτά τα έσοδα θα κάλυπτε το κόστος των μεταγραφών. Ο λαός της ΑΕΚ θέλει να πάρει το πρωτάθλημα ύστερα από τόσα χρόνια απραξίας. Χρειαζόμαστε τρεις παιχταράδες, έναν στην άμυνα, έναν στο κέντρο και έναν στην επίθεση τουλάχιστον.

Δημήτρη Μελισσανίδη γνωρίζω πόσο αγαπάς την ΑΕΚ. Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις την ΑΕΚ Πρωταθλήτρια. Ο λαός της ΑΕΚ το θέλει, εσύ μπορείς, ΠΡΟΧΩΡΑ.

Γιώργος Πάντζας,

Ηθοποιός

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια".


1 σχόλιο:

  1. Είναι ο Αλέφαντος του ΣΥΡΙΖΑ και ο μεγαλύτερος κωμικός βουλευτης.
    Ηθοποιός σημαίνει ΦΩΣ αλλά Πάντζας σημαίνει aek365

    Θέλουμε Πάντζα για Υπουργό οικονομικών! όχι στους παοκτσήδες Τσεκελώτους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή