.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Δώσε θάρρος στο καταχτητή να σε πει και καταπατητή!

Ετοιμάζονται να ρίξουν τόσο τσιμέντο και σίδερο για το ιδιωτικό γήπεδο, όσο δεν έχει πέσει για όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια. Χάρη στη διαπλοκή και όχι μόνο, θα κουρέψουν έξη στρέμματα άλσους. Ολόκληρη η περιοχή θα γίνει αβίωτος τόπος κατοικίας. Παρόλα αυτά περισσεύει το θράσος...

 

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek365.com:

Παραμένουν αμετανόητοι και προκλητικοί οι καταπατητές του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας!

 

Oι προκλητικές ατάκες που ακούστηκαν για το γήπεδο της ΑΕΚ κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου


Σε παραδοχή ανικανότητας και επίδειξη προκλητικότητας εξελίχθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ της Νέας Φιλαδέλφειας, στο οποίο συζητήθηκε η μεταφορά των σκουπιδιών από το Άλσος. Παρότι οι εγκαταστάσεις αυτές είναι έτσι κι αλλιώς παράνομες από την πρώτη μέρα, παρότι βρίσκονται μέσα στην καρδιά του Άλσους που ο Δήμος υποστηρίζει ότι θέλει να προστατέψει και παρότι εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια είναι γνωστό ότι κομμάτι της εν λόγω έκτασης έχει περάσει στην κυριότητα της ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου της, η δημοτική αρχή μάζεψε χθες τους συμβούλους για να τους ενημερώσει ότι έχει βρει μια νέα έκταση, όχι όμως και τα λεφτά για να την αγοράσει!

Ταυτόχρονα, γνωστοποιήθηκε ότι για να προχωρήσει το έργο θα απαιτηθούν τουλάχιστον τρία χρόνια, ενώ σε λίγες ημέρες η ΑΕΚ θα έχει στα χέρια της την άδεια και θα μπορεί να ξεκινήσει τα έργα. Στο συγκεκριμένο σημείο της συζήτησης, ο Άρης Βασιλόπουλος και τα μέλη της παράταξης του έδειξαν όλο το μένος τους κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, το οποίο προσπάθησαν να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο τα τελευταία χρόνια, αλλά είδαν όλες τις προσπάθειές τους να πέφτουν στο κενό.

Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής έθεσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης το θέμα ότι οι εργασίες για το γήπεδο θα ξεκινήσουν πολύ πιο γρήγορα από το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει για την μετεγκατάσταση της υπηρεσίες του Δήμου. Με τον Άρη Βασιλόπουλο να τονίζει αρχικά ότι: «Ο Δήμος έχει τους δικούς του ρυθμούς και τις δικές του ανάγκες και δεν μπορεί να αποφασίζει με το πιστόλι στον κρόταφο».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση αν μπορεί να βρεθεί έστω μια πρόχειρη λύση, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Πάνος, τόνισε: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν υπάρχει προσωρινό. Είναι αυτό. Ή αυτό ή τίποτα. Βιάζονται να γίνει το γήπεδο, βιαζόμαστε και εμείς να λύσουμε το πρόβλημα. Θα το λύσουμε πρώτα εμείς το πρόβλημα και μετά το γήπεδο. Δεν γίνεται να γίνει αλλιώς».

Άλλος δημοτικός σύμβουλος έσπευσε να προσθέσει:«Δεν είναι δικό μας πρόβλημα, όταν χάνεται ένα κομμάτι που αποτελεί δημοτική περιουσία, έστω και παράνομη, έστω και μη αδειοδοτημένη, να κόψουμε εμείς το λαιμό μας να βρούμε 10 εκατ. ευρώ. Τι θα κάνουμε στην απευκταία περίπτωση που δεν προλάβουμε και ξεκινήσει το γήπεδο; Θα παρκάρουμε τα απορριμματοφόρα στους δρόμους! Θα παρκάρουμε τα απορριμματοφόρα στη Δεκελείας»! Σε εκείνο το σημείο ακούστηκαν δύο άλλοι σύμβουλοι που πετάχτηκαν για να τον... διορθώσουν, λέγοντας «Στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου», η οποία αποτελεί δρόμο που θα υπογειοποιηθεί για τις ανάγκες του γηπέδου.

«Αν βιάζεται ο επιχειρηματίας για να ξεκινήσει το έργο του, μπορεί να βρει αυτός μια χωροθέτηση και να την πληρώσει κιόλας!», τόνισε μια άλλη σύμβουλος για να προσθέσει ακολούθως μια τρίτη ότι: «Θα πρέπει η πολιτεία, έτσι όπως έκανε τα πάντα για να γίνει το γήπεδο, να βρει και μια λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών για τον Δήμο μας».

Στο τέλος πήρε τον λόγο ξανά ο Βασιλόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Ο χώρος αυτός είναι κοινόχρηστος. Δεν ανήκει σε κανέναν άλλο. Καταπατημένο από τον Δήμο; Βεβαίως. Πρέπει να φύγουμε; Βεβαίως. Αλλά αυτοί οι οποίοι θυμήθηκαν μια ωραία μέρα να αλλάξουν τον νόμο, ας φροντίσουν να δώσουν τα χρήματα, άμα βιάζονται τόσο πολύ, για να τρέξουν οι διαδικασίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου