.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ο Λιμ για την ΑΕΚ!

«Βόμβα» Λιμ για την Ένωση! Ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της Βαλένθια φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα! 

Αποτελεί έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το περιοδικό «Fopbes» βρίσκεται ανάμεσα στους χίλιους πιο πλούσιους  και όπως αναφέρει η Sportday» εμφανίζεται να εξετάζει το ενδεχόμενο επένδυσής του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ!



Ο λόγος για τον Πίτερ Λιμ, τον ιδιοκτήτη της Βαλένθια, το ενδιαφέρον του οποίου επιβεβαιώνει πηγή της JP Morgan, της μεγάλης διαχειριστικής εταιρείας κεφαλαίων κι επιχειρηματικού συνεργάτη του Ασιάτη. Μάλιστα όπως αναφέρεται παρέθεσε και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα δράσης, με έρευνα αγοράς εκ μέρους συνεργατών του Λιμ, προσέγγιση της ΑΕΚ (άμεση, εντός Αυγούστου), επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου (αν όλα κυλήσουν ομαλά στην αρχική επαφή) στην Αθήνα κι έκτοτε συνέχεια των διαπραγματεύσεων με σκοπό το deal και την εμπλοκή του στον Δικέφαλο ως τα τέλη του χρόνου!

Παράλληλα η πρόθεση του Ασιάτη μεγιστάνα να επενδύσει στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε και από συνεργάτες του στη Βαλένθια, τονίζοντας ότι στόχους του είναι η δημιουργία ενός αθλητικού χαρτοφυλακίου αξίας 1 δις ευρώ, με επενδύσεις σε διάφορα αθλήματα, ομάδες και διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. Με αυτό κατά νου προέκυψε και η ιδέα επέκτασης του project στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένα βέβαια ιδέα φέρεται να έπεσε πριν την κορύφωση της κρίσης στη χώρα μας κι αφορούσε αποκλειστικά την εμπλοκή σε ποδοσφαιρική ομάδα. Εξετάστηκαν μάλιστα δύο (δεν αναφέρεται ποια είναι η άλλη), προτού επιλεγεί η προοπτική της Ένωσης.

24 Ιουλίου 2015

πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου