.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Η ΕΠΟ απάλλαξε Μελισσανίδη και ΑΕΚ



Απαλλαχτική ήταν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στη δίωξη που είχε ασκηθεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τη δήλωση του τελευταίου στις 14/11.


Πρόκειται για την απάντηση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ σε όσα του καταλόγιζε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος την ίδια μέρα είχε κατηγορήσει τον Μελισσανίδη για ηθική αυτουργία στην επίθεση, στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο.

«6. Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτριο Μελισσανίδη από τις αποδιδόμενες σ' αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (δηλώσεις στις 14/11/2014)» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Σε άλλες αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής:


«1.Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγχτέο τον Ευστράτιο Τσίλογλου, εκπρόσωπο του σωματείου ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ, για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πειθαρχική παράβαση και του επιβάλλει χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ.

2 Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Επιβάλλει σ' αυτήν χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Υποχρεώνει την ως άνω εγκαλούμενη να ανακαλέσει την επίμαχη ανακοίνωση κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 21/1/2015).

3. Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ πειθαρχικά ελεγκτέα για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και της επιβάλλει χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής στις 27/1/2015).

4. Απαλλάσσει από την κατηγορία τον Αναστάσιο Μπατζιάκα, Πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

5. Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΩΡΕΩΝ και ΑΣ ΝΗΡΗΪΔΕΣ ΦΘΙΑΣ για το Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου