.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«Η ημέρα εκείνη δεν θα αργήσει που θα αποκτήσει η ΑΕΚ γήπεδο»

26 Ιουλίου 2014

Σε συνέντευξή του στη «Real News» ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποστηρίζει πως θα κάνει ό, τι μπορεί για να αποκτήσει η ΑΕΚ γήπεδο. Ο «Τίγρης» υπογραμμίζει, μάλιστα, πως αυτή η ημέρα δεν θα αργήσει.

«Κάποιοι, φαίνεται, προτιμούν τη διαίρεση από τον πολλαπλασιασμό. Δεν θα τους ακολουθήσω, δεν θα τους παρακολουθήσω. Στο κομμάτι της ιστορικής ευθύνης που μου αναλογεί, θα κάνω ό, τι μπορώ, ό, τι περνά από το χέρι μου για να αποκτήσει ξανά η ΑΕΚ γήπεδο στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είμαστε πολύ μακριά από μίση και διχασμό. Είναι καιρός πια να αναδείξουμε αυτά που μας ενώνουν, αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν όσα μας χώριζαν. Με τη βοήθεια όλων των ΑΕΚτζήδων, το όραμα θα γίνει πράξη. Κι αυτό που προσωπικώς θέλω να τους διαβεβαιώσω, είναι ότι η ημέρα αυτή δεν αργεί», δηλώνει ο κ. Μελισσανίδης.

πηγή: koutipandoras.gr



Και μετά τον... καλπασμό που προηγήθηκε εδώ κι ενάμιση χρόνο χωρίς καμιά απολύτως ουσιαστική πρόοδο, τώρα ακολουθούν προσεχτικά βήματα...

Οι δυο χτεσινές αναδημοσιεύσεις που ακολουθούν είναι από το aek-live.gr


Με προσεκτικά βήματα – διαρρέει  η ΠΑΕ ΑΕΚ – ότι θα πηγαίνει από εδώ και πέρα στο θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η διοίκηση εκτιμά πως η πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση Τσίπρα πήγε λίγο «πίσω» το θέμα.  Το κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» όμως αφήνει να εννοηθεί πως το ζήτημα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια πρόκειται να επανέλθει σε υψηλή προτεραιότητα μέχρις ότου να βρεθεί μία κοινή γραμμή πλεύσης μεταξύ των δύο πλευρών.

Τα θέματα που εκκρεμούν τη δεδομένη στιγμή έχουν να κάνουν πρωτίστως με την εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ και φυσικά με τις άδειες περίφραξης και οικοδόμησης οι οποίες αναμένονται με υπομονή από την πλευρά της ΑΕΚ. Όταν διευθετηθούν οι παραπάνω εκκρεμότητες τότε είναι βέβαιο πως θα υπάρξει επαφή του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, με την πλευρά της κυβέρνησης ώστε να συζητηθεί εκτενέστερα η εν λόγω υπόθεση καθώς και τα βήματα που θα χρειαστούν ώστε να προωθηθεί περισσότερο το project της «Αγιάς Σοφιάς».
 



Ασλανίδης: Το γήπεδο της ΑΕΚ θα προχωρήσει παρά τις αντιξοότητες 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης, τιμήθηκε από τους Defenders της Καλλιθέας. Ο επικεφαλής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ δήλωσε μετά την τιμητική διάκριση που παρέλαβε: «Το γήπεδο θα προχωρήσει παρά τις αντιξοότητες. Θα γίνει και όλα θα πάνε καλά».

Κάνε like στην σελίδα του AEK LIVE στο facebook και μάθε πρώτος τα νέα της ΑΕΚ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου