.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Παιδική χαρά Κάτω Κουκλακίου: Μαϊμού εγκαίνια με τρικ της κακιάς ώρας...

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν γίνεται ολοφάνερο πως το πάρκο προϋπήρχε. Απλά έχει γίνει ένα ρετουσάρισμα της κακιάς ώρας, για γίνει το προεκλογικό σόου... και έχουν προστεθεί κάποια καινούρια στοιχεία όπως παγκάκια κλπ.

Από το σημείο αυτό όμως, ως τη μαϊμουδιά των εγκαινίων, με τα μεταχειρισμένα όργανα, και τα εκτεθειμένα καλώδια που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για παιδιά, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε...
Σχετική προηγούμενη ανάρτηση εδώ

Στη μεγαλύτερη έκταση το γκαζόν είναι καλό, υπάρχουν όμως εμφανή ρετάλια λουρίδων γκαζόν κακής ποιότητας έτοιμο να ξεραθεί, και σε ένα σημείο δεν υπάρχει καθόλου γκαζόν.








Προφανώς αυτή η πινακίδα είναι παλιά γιατί τέτοιος Δήμος δεν υπάρχει πια.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται η γραμμή που φέρνει ρεύμα στην Παιδική χαρά και έχει εκτεθειμένα τα καλώδια σε μήκος 30 μέτρων περίπου! Είναι οι μπλε σωληνώσεις που στη συνέχεια γίνονται άσπρο καλώδιο. Θα δείτε μπάζα, ξύλα κι ότι άλλο που παραμένουν εκεί που θα έπρεπε να είχε χώμα, ενώ υπάρχει υπάρχει μια μεγάλη ανοιχτή τρύπα!  Τέλος θα δείτε τον τοίχο που έχει βαφτεί από μέσα για να κρυφτεί η υγρασία και η διάβρωση του.

























Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται η καταβρεχτήρα που ήρθε για... να ποτίσει και να καταβρέξει το χώρο. Προφανώς δε λειτουργεί το αυτόματο σύστημα ποτίσματος, και δεν έχουν υπόψη τους ότι το πότισμα δε γίνεται με μάνικες...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου