.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Σχετικά με μια τοποθέτηση του νεοεκλεγέντος δημάρχου της Πόλης μας Άρη Βασιλόπουλου για το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια

 "Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr 

Συνέντευξη στον Sentra FM έδωσε χθες, μια μόλις μέρα μετά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Πόλη μας, κατά τον οποίο ανεδείχθη νικητής, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος – θέμα της συνέντευξης, ανάκριση θα την έλεγα, τι άλλο; Το γήπεδο της ΑΕΚ!

Δε θα ήθελα σ” αυτό το γραφτό μου να σταθώ στις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν στο νέο δήμαρχο της Πόλης μας, ούτε και στις απαντήσεις που αυτός έδωσε. Μια τοποθέτησή του θα ήθελα εδώ, στον «Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας», να σημειώσω – μια τοποθέτησή του που είναι ζήτημα κατεπείγον να εισακουσθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, την αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα πολιτικά κόμματα, τους βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων!


Η τοποθέτηση αυτή είναι η εξής: «Επιθυμούμε πριν φτάσει μια ολόκληρη Πόλη προ τετελεσμένου, να συζητήσουμε το νέο Ρυθμιστικό (Αθήνας-Αττικής) προτού πάει προς ψήφιση στη Βουλή (των Ελλήνων)«.

Η τοποθέτηση αυτή είναι σε ορθή κατεύθυνση· την έχει επιβάλει όπως και άλλες κατά την προεκλογική περίοδο, η συνεπής και αταλάντευτη στάση των ενδιαφερομένων για την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας – η στάση αυτή έφερε το πάνω-κάτω στην Πόλη και πρέπει να ληφθεί, να λαμβάνεται υπόψη και από την κεντρική και από την τοπική εξουσία διαρκώς!

Κώστας Π. Παντελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου