.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

H "Δύναμη Πολιτών" ανακοίνωσε τα 20+1 πρόσωπα που εκλέγει σε περίπτωση νίκης στο β΄ γύρο


Φωτογραφία Μπάμπης Βαρούτης

Η Δύναμη Πολιτών έχει πρόσωπο: τα άφθαρτα πρόσωπα των νέων, έντιμων και δημιουργικών ανθρώπων που αναδείξατε όλοι εσείς!
 
Την Κυριακή 18 Μαΐου με τη δική σας στήριξη, η δημοτική μας παράταξη αναδείχθηκε πρώτη και διεκδικεί τη Δημαρχία σε δύο ημέρες. Η στήριξή σας ήταν πρωτίστως στήριξη στο ψηφοδέλτιό μας, ψηφοδέλτιο νέων, μορφωμένων, δημιουργικών και άφθαρτων ανθρώπων, που με δυναμισμό και πείσμα αποφάσισαν να αλλάξουν τη ζωή της πόλης μας προς το καλύτερο.

Είναι οι άνθρωποι που κατοικούν στον τόπο μας. Τους γνωρίζετε, τους βλέπετε καθημερινά, εργάζονται δίπλα μας, πήγαν στα σχολεία μας, έχτισαν εδώ τις ζωές τους.

Είναι οι άνθρωποι που κρατούν το κεφάλι ψηλά, γιατί συμμετέχουν ενεργά στις δημοτικές υποθέσεις, γιατί δεσμεύτηκαν ότι θα εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα που η πόλη μας έχει ανάγκη, γιατί δεν έχουν καμία σχέση με τους «διάττοντες αστέρες» που εμφανίζονται από το πουθενά, καλύπτοντας συστήματα διαπλοκής και αλλότριων συμφερόντων.

Τη Δύναμη Πολιτών, τη δημοτική παράταξη που συγκεντρώνει τους ανθρώπους αυτούς, θα κληθείτε να στηρίξετε ακόμα μια φορά, μεθαύριο την Κυριακή.

Σε δύο μέρες, κρίνεται το μέλλον του Δήμου μας και η ζωή μας για την επόμενη πενταετία. Το ερώτημα στο οποίο οφείλουμε να απαντήσουμε όλοι μας είναι το εξής:

Ποιοι θέλουμε να αποφασίζουν για τις ζωές μας; Όσοι μας βάζουν στο περιθώριο, ενώ έχουν ήδη χάσει στα μάτια των πολιτών κάθε ηθικό έρεισμα; Ή ανθρώπους που μπορούμε να εμπιστευτούμε, που θα εργαστούν για να ξαναδώσουν πνοή στο Δήμο μας;

Την απάντηση τη γνωρίζουμε όλοι μας: Οι άνθρωποι που μπορούμε να εμπιστευτούμε είναι οι άνθρωποι του ψηφοδελτίου μας, εκείνοι που αναδείξατε με την ψήφο σας και θα επιτρέψετε να αναλάβουν τη διοίκηση της πόλης μας, με αξιοπρέπεια, εντιμότητα, δημιουργικότητα και αλληλεγγύη.

Για αυτούς τους ανθρώπους, τα βιογραφικά των οποίων μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας, εμείς είμαστε υπερήφανοι.






Παρουσιάζουμε παρακάτω, σε αλφαβητική σειρά, τους πρώτους (20 συν 1 λόγω ισοψηφίας) σε σταυρούς υποψηφίους δημοτικούς μας συμβούλους.


ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ - Υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας
Βασιλόπουλος Άρης 


Για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Ανανιάδης Νικόλαος


Ανδρέου Χρηστίνα


Ανεμογιάννης Γεώργιος
 
Αντωναρόπουλος Χρήστος Ευλόγιος


Αντωνόπουλος Δημήτριος
 
Γαβριηλίδης Γαβριήλ (Λάκης)

Δούλος Ορέστης

Ζαμπετάκης Ιωάννης
 
Καλύβης Γεώργιος

Κουμαριανός Ευάγγελος
 
Λάλος Αναγνώστου Μιχαήλ

Μανωλεδάκης Θεόδωρος
 
Πάνος Γεώργιος

Παπαλουκά Ευτυχία
 
Ρόκου Χαρίκλεια (Χαρά)

Χαραμαρά Γεωργία
 
Για τη Νέα Χαλκηδόνα

Αναγνώστου Καρκάνη Αντωνία


Καλαμπόκης Ιωάννης

Παπακώστας Βασίλειος
 
Πρελορέντζος Αρσένιος Γεώργιος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου