.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στηρίζει Ρένα Δούρου-«Δύναμη Ζωής» στην Περιφέρεια Αττικής και Γαβριήλ Σακελλαρίδη-«Ανοιχτή Πόλη» στο Δήμο Αθήνας.

Μετά από συνεδρίαση της Συνέλευσης των Μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω την Τετάρτη 21-05-14, αποφασίσαμε ομόφωνα τη στήριξη της παράταξης «Δύναμη Ζωής» με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» με επικεφαλής τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο Δήμο Αθηναίων, στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι μπροστά στην οικοδόμηση του μαύρου μπλοκ που επιχειρείται με τη συσπείρωση των δυνάμεων του ανθρωποφάγου νεοφιλελευθερισμού και της φασιστικής ακροδεξιάς, όλες οι προοδευτικές δυνάμεις οφείλουμε να συμπαραταχθούμε σε έναν κοινό αγώνα ανατρεπτικής διεξόδου από την κρίση.

Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών δε θα πρέπει να μας βρει αμέτοχους. Αποτελεί χρέος μας να στηρίξουμε τους συνδυασμούς που αγωνίζονται σε μία προοδευτική-φιλολαϊκή κατεύθυνση, όπως είναι αυτός της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο Δήμο Αθηναίων.

Οφείλουμε να μαυρίσουμε το Γιάννη Σγουρό και το Γιώργο Καμίνη, οι οποίοι αποτελούν γνήσιους εκφραστές του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος της διαπλοκής, το οποίο βυθίζει εκατομμύρια συμπολίτες μας στην εξαθλίωση και στην αναξιοπρέπεια, την ώρα που χαρίζει δισεκατομμύρια ευρώ στους οικονομικούς ολιγάρχες.

Η ΝΔ και τα δεκανίκια της, ενώ αρχικά εξαπέλυαν βαριές κατηγορίες εναντίον του Γιάννη Σγουρού και του Γιώργου Καμίνη, μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου έσπευσαν πανικόβλητοι να τους υποστηρίξουν, φοβούμενοι ότι η εκλογή αριστερών υποψηφίων μπορεί να συντελέσει στην ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης. Για τις αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις αυτό θα πρέπει είναι και το ζητούμενο. Η άμεση ανατροπή της κυβέρνησης η οποία οδηγεί το λαό στην ανέχεια και την κοινωνία μας στον πλήρη εκφασισμό.

Κίνημα Δεν Πληρώνω
www.kinimadenplirono.gr

kinimadenplirononet@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου