.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πως αντιμετώπισε ο ηλεκτρονικός της ΑΕΚ τύπος και όχι μόνο το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 5

 

Γήπεδο θέλαμε, γήπεδο θέλουμε!

ΣΦΗΝΑΚΙΑ από τον Κώστα Κετσετζόγλου


@ Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε όλοι και στις δύο εκλογικές μάχες νίκησαν υποψήφιοι που ανοικτά και μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα είχαν επιτεθεί, με διαφορετικούς τρόπους, στο γήπεδο της ΑΕΚ και το σχέδιο κατασκευής του που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στην Βουλή με την διαδικασία που ξεκινάει την Τετάρτη. Η κυρία Δούρου για τα 20.000.000 που εδώ και ένα χρόνο έχει εγκρίνει η Περιφέρεια Αττικής για να επιδοτηθεί ένα ποσοστό του γηπέδου της ΑΕΚ μαζί με εκατοντάδες άλλα αθλητικά έργα και ο Aρης Βασιλόπουλος  κατά του σχεδίου που το ίδιο του το κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει δεσμευτεί πως θα το στηρίξει στην Βουλή.

 
@ Για αρχή θέλω να ξεκαθαρίσω από την αρχή ένα πράγμα που αφορά τo aek365 και την στάση του όλο αυτό το διάστημα που είναι προσωπική μου επιλογή όπως και ότι δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα. Δεν πήραμε θέση υπέρ κανενός, πήραμε θέση ΚΑΤΑ δύο συγκεκριμένων υποψηφίων που ήταν ανοικτά κατά του γηπέδου. Δεν θεωρούμε απλές αντιρρήσεις για το γήπεδο όπως λένε πολλοί φίλοι που μας κατηγορούν επειδή δεν μείναμε απαθείς τα όσα είπα επανηλειμένως και απρόκλητα η Δούρου για τα 20.000.000 ευρώ που τα χαρακτηρισε προεκλογική παροχή, ψηφισμένα από πέρυσι τον Ιούνιο, και εξυπηρέτηση ημετέρων.  Επίσης δεν θεωρούμε απλές... αντιρρήσεις το ότι συναντήθηκε με τον Μαρινάκη στην ταβέρνα του Γιάννη ούτε το ότι είχε την μεγαλύτερη διαφορά από τον Σγουρό στον Πειραιά. Ξεκάθαρα.
 
@ Δεν θεωρούμε απλές αντιρρήσεις σε ένα σχέδιο που ετοιμαζόταν ένα χρόνο και πάει την Τέταρτη για ψήφιση στη Βουλή αυτά που λέει ο Βασιλόπουλος. Θέλει το γήπεδο 10-15 μέτρα πιο κοντό, λέει ψέμματα πως η ΑΕΚ παίρνει έξι στρέμματα δάσους και ζητάει 2500 θέσεις πάρκινγκ παραπάνω που γνωρίζει πως δεν μπορούν να γίνουν ούτε υπογείως βέβαια ούτε σε παρακείμενα οικόπεδα. Ενα από όλα αυτά να γίνει απαιτητό για να προχωρήσει το γήπεδο τότε το έργο τελειώνει. Οπως τελειώνει και χωρίς τα 20.000.000 της περιφέρειας που καλύπτουν το 25% του προϋπολογισμού.
 
@ Απέναντι λοιπόν σε αυτές τις θέσεις η στάση μας ήταν μονόδρομος. Το αν έκαναν καλό ή κακό σε υποψηφίους όσα γράψαμε είναι δευτερεύον για εμάς. Και τώρα που ξέρω τα αποτελέσματα δεν μετανιώνω καθόλου. Το ίδιο θα έκανα σε οποιοδήποτε κόμμα κι αν άνηκαν οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι και το έχω αποδείξει στο παρελθόν με τα γραπτά και τα πρωτοσέλιδα που μένουν όταν ήταν κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία και όταν επίσης η Φιλαδέλφεια είχε Νεοδημοκράτη δήμαρχο.  Αλλωστε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωση του δήλωσε πως στηρίζει το σχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή χαιρετίσαμε με ενθουσιασμό την είδηση και παρότι ουδέποτε ο νικητής των Ευρωεκλογών ξεκαθάρισε πως αυτά που λέει ο Βασιλόπουλος δεν είναι οι... βελτιωτικές προτάσεις του κόμματος που αναφέρονται στην ανακοίνωση αφήσαμε το θέμα έτσι πιστεύοντας τις δεσμεύσεις που μου έδωσε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το Σάββατο ο κ. Στρατούλης. Οτι δηλαδή ο Βασιλόπουλος εκφράζει την δημοτική του παράταξη και όχι το κόμμα στο συγκεκριμένο θέμα. Περιμένουμε να δούμε στην πράξη. Κυριακή κοντή γιορτή, την Τετάρτη αρχίζει η συζήτηση.
 
@ Πάμε παρακάτω. Η ΑΕΚ αυτό που έχει να κάνει είναι να περιμένει την ψήφιση του Νομοσχεδίου που λογικά θα περάσει πανηγυρικά αφού εκτός από την κυβέρνηση θα το ψηφίσει και η αξιωματική αντιπολίτευση σύμφωνα με ανακοίνωση της.  Από εκεί και πέρα θα προχωρήσει. Θεωρώ δεδομένο πως τόσο η Δούρου όσο και ο Βασιλόπουλος θα δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν το λέω από το μυαλό μου αλλά ερμηνεύοντας απλά τις δηλώσεις τους. ΜΑΚΑΡΙ να βγω ψεύτης και όλα αυτά που είπαν να τα έχουν... ξεχάσει ή να μετάνιωσαν. Μακάρι όσοι έβαλαν σε αυτοδιοικητικές και όχι βουλευτικές ή Ευρωεκλογές το συμφέρον του κόμματος, του οποιουδήποτε κόμματος, πάνω από την ΑΕΚ να δικαιωθούν για τις επιλογές τους. Μακάρι ποτέ ξανά να μην χρειαστεί να εμπλακεί,  έστω και χωρίς πρόθεση όπως έγινε τώρα που προκλήθηκε από τους δύο συγκεκριμένους πολιτικούς, η ΑΕΚ και ο κόσμος της σε πολιτικά παιχνίδια. Μακάρι το γήπεδο - στολίδι που εγκρίθηκε πανηγυρικά από το 90% του Δημοτικού συμβουλίου να μην παρουσιάζεται από σήμερα σαν... όλεθρος για την Φιλαδέλφεια από τον Μάλλιο και τον μπροστινό του κ. Βασιλόπουλο. Εμείς πάντα γήπεδο θέλαμε και γήπεδο θέλουμε. Το αν θα είναι στα εγκαίνια η Δούρου ή ο Σγουρός, ο Βασιλόπουλος ή ο Γεωργαμλής δεν μας ενδιαφέρει. Αρκεί να κοπεί η κορδέλα και να μην μείνει πάλι όνειρο εξαιτίας των χθεσινών αποτελεσμάτων.

πηγή: aek365 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου